reklama

Nasze sprawy...

Coś wam powiem

Babcia m kończy w kwietniu 80 lat i z tej okazji zamierza zrobić wielkie przyjęcie w restauracji w pierwszy dzień świąt żeby nikt jej nie powiedział że nie da rady albo coś. W sumie wszystkich łącznie z prawnukami 30 osób. To jest mama mojej teściowej. Dla mnie pomysł super jedyna okazja żeby zebrać całą rodzinę ale perspektywa spotkania się z teściami i rodzeństwem m masakra, oczywiście pójdziemy bo nie zamierzam sprawić jej przykrości, zacisnę zęby i będę się dobrze bawić:)

reklama
anisiaj spałam w podobnych domkach w bieszczadach, w środku są strome schody -śliskie drewno polakierowane, mój pies nie wszedł na góre, a na górze 2 sypialnie, więc spaliśmy na mini sofie na dole z m :baffled: nie wiem jak Nucia, ale sprawdź wnętrze,

aga popieram anisiaj - sukieneczka, szpileczki, fryzurka -pewność siebie- uśmiech i szczęście - bo będziesz ze swoimi dzieciaczkami i z m ;-) a potem... a potem nam się tu wyżalisz i już:happy2:

gosia ja bym im dała coś symbolicznego- macie np. zdjęcie we czwórkę, w piątkę z Kacperkiem??? książka też jest dobrym pomysłem, album, obraz (bez szaleństw cenowych).

ciekawe jak 6 mama ???

kurde ale mnie boli gardło... chyba coś się zaczyna:baffled: zabiję tego mojego m

Nie zabijaj, przyda sie jeszcze :) sluszna uwaga, Nucia boi sie takich schodow. No nic, bede szukac dalej. A Ty wskakuj do lozeczka! P.s. Wczoraj zerknelam tylko na chwile Na wspolna, dlaczego Igor byl taki zestresowany jak wrocil do domu i gadal z ta Magda, ta kochanka planuje jej powiedziec???

julka wykapana najedzona w lozeczku spi :szok: nauczyla sie w koncu hehe :) polozylam jej po tej prawej poduszke zeby nie kladla glowki no ale i tak ciagnie na ta prawa :( w dzien ja przypilnuje ale w nocy nie mam na to wplywu.
bietka mojego m cos tez gardlo boli i mnie tez cos zaczyna :(

anisiaj ja nie twierdzę że w tych są takie schody, po prostu nauczona doświadczeniem musze omijać takie domki :-(
Igor chciał powiedzieć magdzie że to koniec ale nie dał rady, ta maja to jego wielka miłość - on tej magdzie nigdy nie powiedział że ją kocha:baffled:

bobo no ładnie - brawo dla Julci :-)

obejrzę na wspólnej , na nowym wielkim wypasionym TV :-) m podłączył :)

Yhmmmm, wole Barwy szczescia, bo nie maja reklam ;) a zaraz m wroci z pracy i kupi do drodze pyszne hamburgery, ktore robi taka kobitka niedaleko nas :)

Bietka, ja mysle,ze tam tez takie sa. Kurde marzy mi sie nad jeziorem, ale nie chce kilku domkow na jednej dzialce, bo pies bedzie musial byc ciagle zapiety,zeby komus nie przeszkadzal.

reklama
I dokładnie tak zrobię i będę się dobrze bawić:))

Bobo a Julkę jak kładziesz spać to na plecy czy na boczki?????

Bietka taki wielki TV, ja bym chciała plazmę ale 42 cale max ale to kiedyś jak ten nam padnie:))

Marta to nie wiem czemu ci szrzeją te pieluszki:( a ubranka Olisia pierzesz osobno czy razem z waszymi????

Bobo Bietka a wy w czym pierzecie ubranka dzieci???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry