• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

ja tez marze o fryzjerze, ale nasza fryzjerka (m tez do niej chodzi) powiedziala, ze trudno mi bedzie wytrzymac 3 godziny na fotelu i wsrod tych zapachow, skoro caly czas leze :(

a co chcesz zrobic martus?

reklama
Anisiaj, dlaczego 3 godziny??
Marta, miałaś kiedyś krótkie??
Ja miałam kiedyś takie do łopatek, zapuszczałam na ślub, a póxniej jak wróciliśmy z "podróży poślubnej":) sciachałam bez żalu. Fryzjerka nie chciała mi ich obciąć, bo mówiła że będę żałować itp. I obcięła mi tak jak nie chciałam, bo chciałam jeszcze krótsze. No i to była ostatnia wizyta u niej...

Justi miałam wrzuce Wam foto
Anisiaj może zetnę do ramion i troszkę postopniuje ?

Teraz wiecie jakie mam długie bo zdj na fb jest aktualne ;-) zdj na g

Ostatnia edycja:
Ja mam krótkie i przy farbowaniu siedzę około 2 godzin (z obcinaniem). Ale przy długich to faktycznie kupa czasu na fotelu.
Marta, nie mogę sobie wyobrazić Ciebie w krótkich:)

anisiaj nie sądzę aby była przez to mniejsza, ona sobie poradzi u ciebie w brzuszku, będzie taka jak ma być, fizycznie nie da się zahamować wzrostu dziecka - genetycznie pewnie będzie po Was, obstawiam ponad 56 cm - więc szalej już z rozmiarem 62 :)

u nas śnieg sypie więc młody śpi na balkonie, jakoś spacer w spacerówce ze śniegiem nie przemówił do mnie dzisiaj więc na płasko śpi :) a ja zmykam pod prysznic i się ogarnąć

u mnie szarawo za oknem, bez rewelacji, ale poduszka nadal skierowana w stronę słońca - czekam :)

Bietka, mam już zakaz kupowania, sama sobie nalożyłam, mam tyle rzeczy, że głowa mała. Jutro będzie u mnie mama, będe jej pokazywac, to zrobie obiecane fotki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry