zastanawialam sie,czy sie jeszcze tutaj pojawic

ale zeby nie pisac kazdej z was osobno wiad.to napisze tutaj posta

nie pojawialam sie tutaj ostatnio poniewaz mialam sporo swoich spraw na glowie i bylam zbyt zajeta ,brakowalo czasu na pisanie o glupotach...i szczerze...nie mialam sily czytac ciagle o tym samym..

ale widze,ze czesc z was juz mnie osadzila..no coz...
Anisiaj mam nadzieje,ze usunelas mnie po wczesniejszej konsultacji ze swoim M.

szostkowa myslalam,ze czlowiek z wiekiem madrzeje,ale u ciebie to sie chyba nie sprawdzilo ;P
Marta przykro mi,ze nie masz swojego zdania (...)
a co do reszty...nikogo z was usuwac nie bede,ale jesli widzicie potrzebe aby pozbyc sie mojej osoby to zrobcie to
mnie tutaj bylo malo,bo jak juz wczesniej pisalam...nie widzialam sensu udzielania sie na tym watku...poprostu draznily mnie wpisy jednej osoby...,ktora lubi manipulowac ludzmi i nie jest szczera...

...),lubi kiedy wszystkie oczy sa skierwoane w jej strone...nie pasuje mi takie cos..moj blad,ze nie napisalam od razu...ale co by to zmienilo...tak naprawde nic..,wiec wolalam sie usunac na jakis czas..moze pozniej znowu zrobiloby sie tutaj ''normalnie'',ale ...juz nigdy nie bedzie tak samo...
mimo wszystko pozdrawiam serdecznie i sciskam wasze dzieciaczki

)
a za aniolkowa i dzoane 3mam mocno kciuki,aby wkoncu udalo sie wam zajsc w ciaze i cieszyc sie malym okruszkiem

))
milego dnia

)