• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
anisiaj kase z PZU na drugi dzien mialam i m tez. bo my przez neta skladalismy i tak sie szybciej dostaje. mowie ogolnie ze te pieniadze przeznaczylismy na szczepienia. jeszcze o becikowe nie zlozylam . bede u gina to wezme zaswiadczenie i zloze w koncu

Bobo ja nie szczepie bo on nie idzie do żłobka i raczej nie ma kontaktu z innymi dziecmi. Moje zdanie jest takie że jakby te choroby były groźne to było by to refundowane

marta, chyba nie do końca można tak mysleć. jest dużo chorób, które są bardzo groźne, a na ich leczenie nie ma refundacji. tzn ja nie mam zdania o szczepieniach, pisze odnośnie tej refundacji.

marta mylisz sie Kochana. zobacz sepsa ile ludzi zabila? a za palenie pluc lub inna choroba wywolana tymi wirusami moze rowniez byc bardzo niebezpieczna dla zdrowia tak malego dziecka. dziecko nie powie ze cos mu dolega a niekiedy jest ze nim rodzic zobaczy ze cos jest nie tak jest za pozno. ja wole nie ryzykowac.

marta, pewnie. ja też znam wielu ludzi, którzy nie szczepią. sama jeszcze nie mam zdania, póki co o tym nie myślę i mam tylko zdanie co do tej szczepionki na wzw b dla dziecka po narodzinach :)

kurcze, pachnie mi ciastem czekoladowym:szok: chyba diabeł mnie kusi ;)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry