• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
ja jestem pewna, że mój nawet nie otworzył, bo ostatnio przychodzą do niego do pracy moje paczki, bo już dwa razy miałam akcję, że listonosz nie pukał, a wrzucał awizo. Dostałam maila, że prezent doszedł, tyle mi napisał kurier, ciekawe czy mój geniusz otworzy ;) polecam Wam bardzo ten sklep, rok temu kupiłam mamie pantofelek, bratu to porsche, a tacie zestaw narzędzi z czekolady. wszystko wysłali na mikołaja, każdy miał swój liścik. mama do dzisiaj nie zjadła pantofelka, tak jej się podoba. tata zjadł narzędzia jak do nich pojechałam, pyszzznaaa ta czekolada.

Aga, a Ty co pichcisz dzisiaj? jeden dzień postu, a dla mnie problem jak koniec świata ;) choć przecież w piątki też nie jem mięsa...

Bobo djety jeszcze nie mam ;-)

m jest już w domu zasnął na kanapie he he później idziemy do cerfura po nowy czajnik bo mój m chciał kamień zlikwidowac w naszym czajniku i octu wlał teraz tak śmierdzi że nie idzie z niego nic wypic

no a ja szczepiłam tym programem co idzie bobo i skończyłam wszystko jak Igi skończył 6 m-cy. nie było tak źle, następna szczepionka lipiec/sierpień - odra,świnka
opuściłam meningokoki za radą pani dr, jak nie idzie do żłobka to mieningok. można odpuścić

marta w rossmanie są super odkamieniacze na bazie naturalnych składników - chyba kwasu cytr. super, nie śmierzi i można pić z czajnika od razu

Marta, piosenka z Olinka Okrąglinka często chodzi mi po głowie, bo Kuba bajkę ogląda:)
Ja odkamieniam kwaskiem cytrynowym, i nie ma śladu po kamieniu.
Anisiaj, u nas też w piątki postne rybka itp.
Bobo, my szczepiliśmy tylko podstawowymi. Zastanawiałam się nad pneumokokami i menigokokami. Ale koleżanka położna z ośrodka powiedziała że sama na to nie szczepiła, W dodatku my nie dawaliśmy do żłobka Kuby

ja dzis na obiadek mam rybke smazona z ziemniaczkami i kiszona kapusta...mniam pycha...

Pospalam sobie prawie 2 godzinki i teraz taka zamulona jestem ze szok, tez bym sobie zjadla takie czekoladowe autko albo cokolwiek czekoladowego mniam pycha ;)

reklama
Anisiaj ja dziś sadzone na obiad miałam:)

Marta ja zawsze kupuje kwasek cytrynowy wlewam wode i gotuję, pięknie odchodzi kamień potem jeszcze raz samą wode i wylewam a potem można pić:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry