• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Jestem mały spi po kąpieli byliśmy w sklepie a potem obiad i gotowałam bigos bo jutro znajomi wpadaja jeszcze robie rybe po grecku i zupkę - krem pieczarkowy.

Bietka dałam małemu łyżeczkę marchewki zjadł z apetytem :sorry2:

reklama
bobo eklerów i ciepłych lodów akurat nie lubię :) wypiłabym dobrą kawę z lodami :biggrin2: Julka nie może być w kombinezonie ????
marta hehehe fajnie że mu smakowało, ja bym jednak rozszerzanie diety skonsultowała z Waszym pediatrą;-)

mam opercję argo - idę obejrzeć z m

słodkich snów :) :*

bietka kombinezon mam rozowy wiec tak nie bardzo bedzie wygladac. no chyba ze na moment chrztu ja wyciagne a na sukienke zaloze jej sweterek bialy?
jak myslicie?

kupilam jej ta pelerynke .

http://allegro.pl/pelerynka-do-chrztu-dla-dziewczynki-r-62-68-i3029459481.html

na ta chwile co ja wyjme do chrztu to jej starczy a tak to bedzie w wozku pod kocykiem wiec nie zmarznie. dobrze wymyslilam?

Ostatnia edycja:
Witam z kawką. Wczoraj poszłam dośc wcześnie polegiwać, bo choroba tak średnio mnie odpuszcza:(.
Dzisiaj też sprzątanko, i wymyśliłam na obiad zupkę krem cebulową a dla młodego rosołek.
Miłego dzionka!!!

Witam i ja,

Bobus ja nie pomoge, bo sie nie znam, nie wiem jak ubierac itp

Justi zdrowka, nie daj sie!

My mamy dzisiaj gosci, zalegle urodziny m dla znajomych. M od rana sie krzata, ja zaraz dostane jakas robote typu krojenie itd.

Milego dnia wszystkim, buziaczki!

dzień dobry :)

bobo moim zdaniem OK, dobry pomysł, a ciepło macie w kościele ??? i czekam na zdjęcie Twojej kreacji :) laseczko :)
anisiaj mam Ci współczuć, ja rok temu robiłam imprezę dla mojego m - i bardzo tego żałowałam- mimo że czułam się w ciąży o niebo lepiej niż TY - masakra :/ ale może to zależy od ludzi - życzę powodzenia dzisiaj :)
justi zdróweczka - :*

polecam film operacja argo - dzięki anisiaj za polecenie- BAAAAAAAAAAARDZO MI SIĘ PODOBAŁ

Witam się i ja dziś mam dużo roboty wiec mnie nie będzie bo o 17 stej wpadają znajomi
Bobo w kościele było zimno u nas widziałaś na zdj jak Oli był ubrany a nosek miał czerwony i tak był w wózku cały czas tylko na polanie główki go wyjeliśmy ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry