• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

bietka, ja nic nie robię, tylko będę pomagąc na tyle, na ile będę w stanie. m zaplanował już przystawki, robi pizzę, sprząta, ja będę leżeć. Ostatecznie będzie mało osób, jutro mają zajęcia, więc nie będzie to jakaś szalona noc. przetrwam, powinnam przynajmniej ;)

wiedziałam, że Argo Ci się spodoba. A najbardziej zaskakuje mnie fakt, że to prawdziwa historia i tyle lat ukrywana. Teraz któregoś dnia obejrzyj sobie "Kupiliśmy zoo" piękny rodzinny film, też na faktach.

nie mówiłam Wam, ale zapisałam się na dzisiaj awaryjnie do gina i jednak odwołałam. Tydzień wytrzymam ze swoimi obawami ;)

reklama
Dzięki dziewczynki!
miała być impreza firmowa, ale posypał im się grafik, bo ktoś zachorował, i odwołana. Z jednej strony to dobrze, bo nie lubię chodzić zasmarkana na imprezy, bo wtedy tylko myślę żeby jak najszybciej do domu wrócić i się wygrzać.
Anisiaj, nie przemęczaj się!!!
Bobo, jak bylismy na chrzcinach u mojej kuzynki, to wtedy było dużo dzieci chrzczonych i nie bardzo mamy przejmowały się tym że kombinezon byl różowy. Byle dziecku ciepło było.
Bietka, my wczoraj zapodaliśmy "dwoje do poprawki" ale musze dzisiaj dooglądać bo usnęłam. Do operacji Argo nie mogę się przekonać.
Marta miłego popołudnia!
Aga, 6-kowa, Gosia, Kinga wstawać!!!!

bobo myślę że to trening :) ale do siadania ma jeszcze czas :) :-)

anisiaj to dobrze - nie zmęczysz się za bardzo :)
justi może to lepiej - wyzdrowiejesz to imprezka będzie - polecam argo naprawdę, ja teraz zafascynowana będę wszystko czytać na ten temat- zawsze tak mam :-p a to wina anisiaj :) :tak::-)

Bobo a Oli jak leży na brzuszku to próbuje raczkowac he he on miał ubrane body z długim na to sweterek i na to kurteczka, grube rajtki i spodenki na to buciki, rękawiczki i czapeczkę i w wózku pod kocykiem

bietka a jak daje jej moje palce to sztywno podnosi sie do pozycji polsiedzacej.
marta moja bedzie miala sukienke rajstopki sweterek i na to pelerynke z polarku. wiec na ta chwile co ja wyjmiemy to nie powinna zmarznac.

bietka no silna julka jest :) ciekawe ile bedzie miala jak bedzie siedziec ?
dzis po poludniu przychodza do nas znajomi. kumpela w ciazy. starali sie kilka lat mieli dwa in vitro oboje zdrowi i nic. zaczeli sie starac o adopcje i okazalo sie ze ona jest w ciazy :) szczesliwi na maksa :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry