• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej, melduję się! młody jeszcze śpi, ale muszę go wcześniej obudzić bo musimy jechać pozałatwiać kilka spraw. U nas śnieg sypie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Anisiaj :-)
Miłego dzionka!!!!!

witam porannie , wstałam o 5:20 :rofl2:;-)
musiałam posprzątać bo w południe przyjeżdżają 2 koleżanki :-) teraz po prysznicu siedzę z Wami, Igi śpi jeszcze ale już coś tam mruczał... :/

bobo - nie wolno tak- od 22 jest cisza nocna- niech m ubierze bluzę z kapturem i podejdzie i "grzecznie" mu wytłumaczy :)

anisiaj powodzenia oby szybko zleciało :) i obyś szybko zjadła coś słonego :-p

aga mam ten sam problem - zastanawiam się nad nokią lumia 800 ale ona ma windows - co oznacza iż jest ciężka w obsłudze :/

justi a Ty ciągle coś załatwiasz, wiosnę byś załatwiła jak już tak biegasz :-D:tak:

bobo powodzenia u gina :)

halloo smereftko, 6 mamo, marta,evel a Wy gdzie ?????

aga masz ofertę w internecie z telefonami ??? ja mam, skopuje na g i pomożecie mi coś wybrać ale to pewnie wieczorem albo jutro, bo mam dziś gości :/

Ostatnia edycja:
Bietka, ja też teraz będę zmieniać telefon:) czekam jeszcze do 26 i T-M może przedstawić mi ofertę. Tzn ja wiem co chcę z oferty, ale jak nie dadzą to wyprowadzam się do orange:) Już nie mam jakieśgoś przywiązania do T-M. Wcześniej sama sobie robiłam taaaką ofertę, ale zabrali teraz taką możliwość konsultantom z salonów, tylko HL może to zrobić.
Lumi nie chcę, bo na windowsie w dodatku nowym, ciężko będzie coś ściągnąć, bo nie wszystkie programy są kompatybilne. Ja chcę samsunga:)Jak obmyślisz sobie jakiś telefon to zasięgnę języka u znajomych czy się nie psuje:)
Ja też chcę wiosnę!!!!!!!!!!!!!!!
Reszta bedzie tańczyć karniaki:)

justi moja mama ma samsunga i jest b. zadowolona, w ogóle moja mama jest teraz bardziej obeznana z "nowinkami" niż ja, ja się bujam ze starą nokią :P hahahaha
przepraszam a co z tą wiosną :P ???

bobo zawsze tak jest :)

Feeeeeee, okropnosc, choc myslalam,ze bedzie gorzej ;) jeszcze 40 minut. Kochany m dzielnie siedzi ze mna, choc ma na 12 i mogl pospac. Zosi glukoza jeszcze nie ruszyla, stuknela tylko raz i chyba spi ;)

Bobo, powodzenia u gina!

Justi, udanego zalatwiania spraw

Bietka, ta lumia ponoc fajna jest, nawet z tym windowsem

39 minut...;)

hej i ja się witam czuje sie wypluta i wyżuta miałam rozwolnienie do późniego wieczora doszły jeszcze wymioty :no: w nocy dreszcze ale dziś mi wszystko przeszło na szczęście ale i tak się kiesko czuje głowa mnie boli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry