• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dzień dobry wszystkim :)
Dzieci odstawione do szkoły i przedszkola a ja na chwilę zaglądam przy okazji sprawdzania poczty :) Muszę jechać kupić prezent dla kolegi Wikiego bo w czwartek idzie na urodziny do niego a poza tym muszę rozejrzeć się za czymś dla Wiktora bo do jego (ÓSMYCH!) urodzin zostały jakoś 2 tygodnie....
Dziewczyny, mój synek naprawdę niedawno był taki malutki jak Wasi, ja nie wiem jak to się stało że to już osiem lat!:szok: Minęło mi to mega szybko!

reklama
Dzień dobry:)

Martuś dobrze ze już się lepiej czujesz:)

Anisiaj i jak nie było tak źle???? Pozwolili ci popić???? Wcisnąć cytrynę????

Bobo powodzenia u gina:))

Ewel ja mam tak sam dopiero Dominik była malutki jak Kubuś a już do komunii idzie:)

Bietka a w jakiej sieci masz telefon???umowe??? My mamy w plusie na mix plusa kiedyś dawno mieliśmy abonament a teraz na kartę:) kończą mi się się powoli doładowania i chciałam nowy telefon, teraz mam samsunga avile

Nie mialam cytryny, nie popijalam, dramatu nie bylo. Leze juz po sniadanku, dzieki za wsparcie dziewczynki :*

Evel, mowisz,ze to tak szybko mija?

Martus, dobrze,ze dzis lepiej.

Chyba sie zdrzemne, potem wpadne, buziaki!

Aga, Plus ma teraz bardzo fajne oferty. Ale u nas odpada. M jeździ po różnych małych miejscowościach i ważny jest zasięg. A plus i play mają taki średni.
Przesunęło nam się spotkanie o godzinkę.

Ja też mam orange od lat i jakoś trzymam się tej sieci :)
Anisiaj to bardzo szybko mija, naprawdę pamiętam jak On był taki malutki a teraz już 8 lat skończy... a moja mała córeczka w sierpniu będzie już miała 6! Nie wiem kiedy minęły te wszystkie lata :)

reklama
jestem :)
u gina wszystko dobrze. przed wejsciem do niego przewrocilam sie i stluklam reke. na szczescie zlamana nie jest ale boli i robie oklady. nastepna kontrola za 3-4 miesiaczki. wszystko juz wrocilo do normy po porodzie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry