• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Oczywiście ze zjem zwłaszcza ze waga spadła :) tzn ja się nie ważylam od hohohohoho a dziś mierzylam stare spodnie bo nie pisałam Wam ale mam imieniny teściowej 2 marca ku..... I patrzę a one luźne w pasie :)
bach na wagę ale po śniadaniu jestem i nawet po śniadaniu ładnie pokazała;) zostało 2,5 kg od Igora i 7 od 1ciazy :)

Bobo :) nie mogę z Tobą ;) hehehehe
pa mąż jak cię weźmie w obroty to nie wyrobicie się miedzy kamieniami Julki :)

Pisze z tableta i zmienia mi wyrazy :(

Ostatnia edycja:
bietka no Kochana wyobraz sobie ze sasiada wiercenie to nic w porownaniu co sie bedzie dzialo w naszym lozu :-D
o tak bedzie :))))))

[dblpt]sex[dblpt]
[dblpt]sex1[dblpt]

Wróciłam:) ale zaraz znowu po Kubcia jedziemy, później m jedzie na instalację i siedzimy sami.
Bobo :-D Ale Ci się przypomniało:)
Anisiaj, super że wynik jest dobry, bo myśleć jeszcze o diecie, cukrze itd to już za dużo
Evel, witaj!
Bietka, ja wiem że staż w sieci jest o kant tyłka potłuc. Ja dawno temu byłam w plusie, później orange, później era, ale jak zmienili się na T, to i oferty się pogorszyły.

Dzień dobry dziewczynki!!!
Anisiaj ale jesteś dzielna dziewczynka,ja miałam 50 glukozy i ledwo wysiedziałam.
Martuś bidulko,ale się namęczyłaś.Mam nadzieję,że to już koniec tych wątpliwych rewelacji!!!
Bobo jesteś niesamowita!!!A łysa głowa ,hehe ja bym tak nie siebie tylko teściową ogoliła!!!A moja Kamilka jak była mała to powiedziała do m ''tato masz łyse włosy'',hihi bo m jest łysy.
Bobuś kochana zmierz długość stópki Juleczki i napisz mi to ja zrobię jej takie szydełkowe buciki.

Później na g wstawię parę swoich starszych fotek,jestem ciekawa jaka będzie wasza reakcja.

Miłego dnia laseczki!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry