• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ja myślę,że jest to zapalenie nerwu nazwy nie pamiętam,już kiedyś to miałam i mój m też to miał.Mam ketonal forte w domku i jakiś myolastan czy mydocalm zwiotczający mięśnie ,łyknę i będzie gites.
Uwielbiam patrzeć na twój suwaczek,tak szybko zasuwa!!!

oj Ty to się ucierpisz. przesyłam dobre fluidki, żeby zdrówko wróciło!

co do suwaczka...hmmm...jak dla mnie się wlecze ;) no ale jak patrzyłam na suwaczki naszych dziewczynek, to zawsze mi leciały. a ja leżę plackiem, każdy dzień taki sam, więc nic dziwnego, że się wlecze ;)

Wiem co czujesz!
Ja co drugą ciążę miałam leżącą,a ta ostatnia z Franulkiem dała mi do wiwatu.Ale ja chciałabym jeszcze!
Mnie już teraz wytykają palcami na ulicy jak jestem z wszystkimi dzieciarami na ulicy,bo niby chyba patologia jestem i pewnie tylko leżę i dzieciary robię i czerpię kasę z opieki.A ja jestem normalna baba z dużym instynktem macierzyńskim!

pewnie!

ja znam kilka rodzin wielodzietnych. te, które znam są bardzo szczęśliwe, dzieci zadbane, na pewno im się nie nudzi :) czyli staranka w toku? to w takim razie świeżutkie bąbelki 4u :)

pregnant-bubbles-photo-420x420-grf-72582872.jpg

jestem jestem kończe butki dla koleżanki bo chciała 2 pary a druga chce czpke ciasteczkowego potwora ;-)
6mamo naszczęście koniec rewolucji w żołądku boli mnie tylko troche bo od wczoraj nic nie jadłam po takim oczyszczeniu staram sie ostrożnie na śniadanko bułka z serkiem a na obiad marchewka i gotowany kurczak :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry