• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

jestem i ja wczoraj nic nie było taka byłam zmęczona po tych nocach że zasnełam :eek: dziś mu to wynagrodze :-D

Bobo żeby m szybko przeszło i żeby was nie zaraził &&&&&&&&&&&&&&&&&

wstawac śpiochy u nas piękne słonko

reklama
marta mnie boli gardlo ale to juz kilka dni a tydzien temu mialam ja goraczke a dzis ma m :( oby Julce nic nie bylo :( no slonko mamy piekne ale jest na minusie . moze sie ociepli jeszcze. buziak dla Olisia z okazji 4 miesiecy :))))))

Bobo dziękujemy ;-) ale mi ten czas zapierdziela szok :szok: mam nadzieje ze sie ociepli bo na spacer chce iśc potem zmieniłam dla Ciebie suwaczek bo mówiaś że dziwny ;-)

Ostatnia edycja:
witam i ja ;)

Wczoraj zniknelam tak nagle bo m wrocil , zjedlismy obiadek pozniej zaliczylismy spacerek a pozniej hmmm wypelnialismy zalecenia lekarskie:-p:-p:-p
Dzis w nocy jedziemy do PL , w poniedzialek czeka mnie ciezki dzien rocznica odejscia Amelki... tak bardzo boje sie tego dnia, ale wiem ze musze dac rade ...

Marta buziaczeki dla Olisia :*

Bobo zdrowka dla m

UDANEGO WEEKENDU :-)

witam i ja,

u nas m chory, a kończy remont. tak to jest jak się kogoś bierze po znajomości, nie skończył roboty, a pojechał do domu. teraz m z gorączką maluje i szpachluje...dom wygląda jak pijacka melina, wczoraj się popłakałam jak wróciłam. widac, że zero szacunku do naszych rzeczy - biała farba na brązowych zasłonkach w sypialni, a malowali na biało sufit w łazience. po prostu miał brudną łapę, dotknął i tyle. spisuję takie rzeczy i każę mu oddawać kasę. zasłonki kupione miesiąc temu...zaraz przyjeżdża mój tata, będzie pomagał m. no to pomarudziłam...

ja mam dzień leżący. będę z Wami dzisiaj :)

bobo, zdrówka dla m!

marcia, buziaczki dla Olisia, ale ten czas u Was leci (bo mój się dłuży;))

smerfie, no no, jaki cudny wieczór :) trzymaj się dzielnie kochana, jesteś silna i dużo już pokonałaś :*

reklama
marcia, jak się leży, to to się straaaasznie dłuży, ale idzie wiosna, od razu inne nastawienie ;)

bobo, pij kawkę pij, nie ma lekko ;) doszła paczka dla Juliśki? żeby teściowa nie myślała, że to dla niej ;P co zrobiłaś z tymi ciuchami od niej?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry