• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
A jak to jest-cos do mycia to jest 2w1 z szamponem? A potem czyms sie dziecko smaruje jakims balsamem?

Bobo, wlasnie pocieszam sie, ze 4.04 zaczynamy szkole rodzenia, to cos sie dowiem, bo jestem zielona :)

anisiaj ja zła ??? , coś Ty ??? hmmmmmmmmm chyba justi mi pisała że do 6 mca można "świrować" z delikatnymi emolientami, a potem należy dziecko przyzwyczaić do normalnych kosmetyków
no więc ja kończę emmolium :)
anisiaj podejrzewam ze na szkole rodzenia na pierwsze tygodnie polecą jednak emmoilienty... ;-)ja po tym nie smarowałam niczym... jak kaloryfery weszły w ruch to policzki kremem i łokcie i kolanka smaruje, bo suche powietrze, :-p

marta tak jak pisze gosia - mleczną rozrabiasz z wodą - ryżowa z melkiem

bobo przeczytałaś dietkę ?

aha anisiaj do 6 mca nie używa się szamponu tylko myjesz w tym co całe ciałko, a potem czuprynkę można szamponem potraktować (tak położna mi mówiła)

Ostatnia edycja:
Bietka, jestem glupia, wiesz? Czytam to, co piszesz i taka mysl "yhm, lokcie itd to juz smaruje Nuci, bo ma suche, wiec bede smarowac obie", ale ze mnie matka ;)

Kurcze, wkurza mnie ta Poczta Polska, nie mam jeszcze listu od Gosi, moj doszedl do Marty, a do Bobo chyba nie, a przed chwila dzwonili z pracy, ze moje zwolnienie szlo 10 dni, wyslane priorytetem i w jednym miescie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry