• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
smerfie śliczna mapka :-D szkoda że aktualna za 3 mce :crazy::eek:
bobo jak bym się ucieszyła ze szklanek , ja dostałam tulipana :/ no cóż... hehehe pocieszę Cię że mój syn reaguje na tesco tak jak Twoja córeczka na teściów :confused2: czemu przekładasz szczepienie
anisiaj ale będzie upał w czerwcu- łohohohohohoho- czuję to... :-p:-p:-p
widzę że gosia zmieniła avatarek więc może mapa szybciej będzie aktualna

Dzień dobry po południowo!!!
Witam się z szaro burego,mroźno śnieżnego Gorzowa,brrr!!!
Ja też protestuję ,do doopy z taką pogodą!!!:szok::szok::szok::wściekła/y:

Bietka chłopcy niestety nadal gorączkują i zaczęli smarczeć,kiedy to się skończy,a wszystko to przez zawirowania pogodowe.A u ciebie jak Iguś,a twoje samopoczucie wzrosło???
Kinguś ja wysyłałam DHL te naleśniczki do ciebie i Anisiaj,no i mamusia Zosieńki nie narzekała na ich brak,hihi!!!
Anisiaj i ja się po cichu cieszę,że jest spokój,limit takich zdarzeń już wyczerpałaś!!!
Małgosiu miłą niespodziankę zastałaś!!!Cieszę się,że Kacperek dobrze się bawi z dziećmi,myślę że i w przedszkolu będzie podobnie,a twoje obawy może z czasem zelżeją.A jak ty się czujesz,jak twoje samopoczucie!!!
Justi,Aga ,Kinga i pozostałe dziewczynki ja dziś mam na kolację cd naleśników,tak więc zapraszam!!!

Ja od m dostałam ładną różyczkę.
Dziś na obiadek była kaszanka z cebulką,a na jutro pierogi leniwe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry