• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Gosiu, dopiero dwa razy ;) u nas to i tak malo, co roku jestem chora po 5,6 razy..wszystko dzieki dzieciom, ktore przychodza do przedszkola lub poradni chore "wie pani, syn ma grype, ale tyle czekalismy na wizyte,ze przyszedl nawet z goraczka"

Smerfie, wyslac Nucie po Ciebie?:)

Tylko 2??? A wydaje się że ciągle jesteś chora.Pewnie dlatego że długo to trwa.
No właśnie....Wypełniając formularz do przedszkola wyczytałam że jest punkt mówiący o tym że do przedszkola przyprowadzamy tylko zdrowe dzieci.I tak powinno być.

Hej hej dziewczynki!!!

Obrazek - Kartka urodzinowa

Anisiaj wszystkiego naj z okazji urodzinek,jak zwykle 18-nastych oczywiście!!!Spełnienia marzeń,spokojnej ciąży już do końca,lekkiego porodu bez komplikacji i samych szczęśliwych dni z Zosieńką,Nucią i twoim małżonkiem!!!

Nie wiem czy wejdzie mi obrazek,co wkleiłam,ale to dla ciebie Anitko.Ja z chęcią też pędzę do ciebie na tort,pewnie po drodze gdzieś spotkam Kingę.
Ja też chętnie bym się z Wami spotkała,może gdzieś mały zlot możemy zrobić,to świetny pomysł!!!

ja tez jestem za spotkaniem :) zrobimy zlot czarownic z bb :)

1. bobo
10272477-lil-czarownica-na-miotle-trzymaa.jpg

2. anisiaj
images

3. bietka
czarostwo.gif

4. marta
927ab91319d53b99f5c9c95da2c36164_th2.gif

5. smerfetka
images

6. gosiulek
5492782-cute-czarownice-latajace-na-miotle--ilustracji-wektorowych.jpg