• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dzien dobry :)

Dziekuje Wam za troske, zostaly jeszcze resztki kataru, ale jest zdecydowanie lepiej.

Marta, a moze idz na ta poczte zapytaj czy nie znalezli? A jak nie znajdziesz, to biegiem na policje, bo jeszcze ktos wezmie jakies raty na Ciebie.

Bobo, nowe mieszkanko Wasze czy rodzicow?

Smerfie, jestem w kieszeni na komorke w Twojej torbie ;)

Agus, my to mamy przekichane, albo hormony ciazowe albo okresowe

Bietka, piekne wyniki! Chyba dasz rade juz bez lekow co? Kiedy wizyta? Ja mam endo 27.03, a teraz w sobote gina.

Dziewczyny, rodzice przywiezli mi pyszne pomidory, co w zimie jest egzotyczne. No i w nocy mi sie snilo jak je wcinam z bazylia. Wstalam i biegiem do kuchni, zjadlam juz 4 kanapki ;)

reklama
Aguś, Kuba w porządku. Martwi mnie tylko bo co rano ma katar. W ciągu dnia jakoś się rozchodzi i mija.
Bietka, będą:) właśnie zgrywam fotki na serwer i wystawiam na razie malutkie rzeczy, ale dzisiaj będę też robić te większe:) Bodziaki z napisami są fajne:)
Anisiaj, ojej, uwielbiam pomidory. Zimą staram się nie kupować bo chyba jeszcze nie trafiłam na pomodora, tylko zawsze na chemiczną czerwoną kulkę nabitą wodą:confused2:
Gosia, 6-kowa wstawać!!!!

Justi, ja tez nie kupuje w zimie, podobnie jak Ty mowie,ze to czerwona woda. Mama upolowala gdzies 4 takie na galazce, taaaak pachna, ze szok. Wskakuj na miotle, czekam z kanapkami :) bazylia czy szczypiorek?:)

Bietka, jakos srednio czekam na ta wizyte, bo mialam usg na tej ip i cos czuje, ze gin mi nie zrobi. W szpitalu nie bylo monitora dla mnie, a ja nie widzialam Zosi juz 5tyg.

6mamo, pytalas mnie o Nucie? Ona niewiele moze, bo ma delikatny zoladek, ale dobrze znosi suszone psie kabanoski :)

Ostatnia edycja:
Anisiaj, mmmmmmm, ze szczypiorkiem i odrobinką majonezu kieleckiego (oczywiście:) )a co tam dieta:)
Gosiu, też właśnie zastanawiam się czy to znowu nie alegriczny katar. Zapomniałam mu dać na noc aerius przeciw alergii i 2 dni pod rząd jadł jogurty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry