• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anisiaj, myślę że bez problemu może używać.
Bobo, nie stresuj się, nie taki diabeł straszny! Co do pasa, to ja miałam zapinany na rzep i nigdy nie miałam problemów.
Gosiu, super ta kurteczka!!!
Marta, też myślę że musisz zgłosić zagubienie na policji. Aczkolwiek nie wiem ja to jest nie przy kradzieży tylko zagubieniu.

Dzień dobry dziewczynki!!!
Witam się poniedziałkowo-mrozino-zimowo!!!brrr

Przepraszam za wczorajszą nieobecność,ale cały dzień z m miałam topór wojenny na wierzchu,bo mimo obietnic zaniedbywał mnie przez 2 noce!!!:wściekła/y:A sam był na rybach ponad 12 godzin!!!
Ale za to ubiegłej nocy byłam bardzo zadowolona!!!

Justi kochana co to za avatarek,ma być wiosna,a ty zimę bałwankiem witasz!
Kinga jak w pracy,powodzenia,będzie dobrze!!!Ja też siedzę w twojej torebce!!!
Marta zgłoś na policję zagubienie/kradzież dowodu tak jak dziewuszki radzą,a dopiero potem idź po nowy!
Anisiaj mnie mówiono,że nie powinno się rollować żadnej części ciała w zagrożonej ciąży!A co do kabanosków dla Nuci to jak będzie czas zlotu naszego,to ty kupisz suni te kabanoski,a ja jak przyjadę do kaskę oddam i będę się psiej księżniczce podlizywać,OK(?):-)
Małgosiu przytulam ciebie!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Miłego dnia kobietki!!!

Bietka dziękuję!!!Myślę,że Ewelina ma już za sobą chwile zwątpienia,bo już nie wspomina ani o wyjeździe z Krk ani o zmianie mieszkania.Ma w pokoju rybkę i ostatnio króliczka sobie kupiła.Mówiła,że ostatnio królik dał czadu bo w nocy szalał po klatce,hihi!!!
Ale czasami moja mama jedzie tam do niej na łikend ,nagotuje jej coś,pogadają i wraca.Ja bym pojechała,ale nie mam z kim dzieci zostawić,a poza tym ostatnio coś chorują.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry