reklama

Nasze sprawy...

reklama
U mnie też słonko :) Szkoda tylko że zimno :( Ja już nie mogę doczekać się wiosny, a najlepiej od razu lata :))
Wychodzę na pocztę po paczkę i później zakupy i do szkoły, miłego dnia! :)

U nas też słońce nie bardzo chce wyjść;/
Evel, ja miałam przebite uszy jak miałam coś około 3,5roku:) Pamiętam jak poszłam z mamą do takiej pani pielęgniarki i przebiła igłą:)

bobo 3 mce po porodzie też potrzebowałam słodyczy :-) tzn dalej ich potrzebuje ale ograniczam (staram się)

justi ominęło nas słońce z Rzymu czy jak ??? :eek:

nie pamiętam kiedy mi przebili uszy , brrrrrr chyba dobrze że nie pamiętam, na I roku zrobiłam sobie kolczyka w nosie - oj bolało !!! i wiecie co.. podczas wykonywania makijażu ślubnego pani zaproponowała że wyjmiemy go na ten 1 dizeń, dobę po ślubie dziurka była zarośnięta i nie mam kolczyka w nosie :) ale ja miałam taki maleński świecący diamencik-kropeczkę nie jakiegoś gwoździa, żeby nie było :)
macie jakieś tatuaże...koczyki w innych miejscach niż uszy???? ja marzyłam o tatuażu ale nie zdecydowałam się :)))) hehehe wszystko przede mną

Ostatnia edycja:
reklama
Aga, opowiadaj! Sama wrocila?

Bietka, my od lat mamy sobie zrobic imiona pod obraczkami, ale zawsze cos wypada. Musze m przycisnac, zeby robil teraz, bo jak znam zycie to potem zamiast Anita zrobi Zosia ;)

Ja nie lubie slodyczy typu czekolada itp, ale kocham ciasta. M piecze jutro czekoladowca z wisniami. Zapraszam :)

Kurcze, Smerfetka milczy od 2 dni?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry