reklama

Nasze sprawy...

aga super :)

bobo odczekaj troszkę i zacznij nosić pas znowu, jakby coś się działo po tym pasie to idź do gina, mój też zbyt jędrny nie jest ale smaruję go... wiadomo że skóra potrzebuje czasu by wrócić do stanu sprzed ciąży, naprawdę bobo 3 mce z hakiem to nie dużo, nie martw się... jak po roku dalej taki będzie to wtedy możesz się martwić...

anisiaj mój m chce wytatuować imię dziecka... ale na arzie mówi że czeka na 2-gie żeby machnąć 2 za jednym razem:)))
a ja się bałam bólu ... ale jalk urodziłam bez znieczulenia prawie 4 kg to chyba dam radę z tatuażem:-D

reklama
Anisiaj, kusisz:) My mamy imiona na obrączkach, przy zakupie od razu nam zrobili.
Bietka, Aga, chyba nasza część PL dzisiaj na pogodę nie załużyła.
Bietka, ja mam w lewym uchu 2 dziuki na 2 kolczyki. Swego czasu nosiłam 2, ale już mi przeszło:)

Bietka ja mam tatuaż na łopatce, ale taki malutki znaczek chiński ale teraz żałuję, tzn nie przeszkadza mi bo jest naprawdę malutki

Anisiaj błąkał się po drugiej stronie ulicy i nie mógł trafić bo nigdy tam nie był znalazła go pani o 3 w nocy całego zmarzniętego bo padało całą noc i marzło na nim wzięła go do domu rano poszła do takich ludzi co wiedziała że mają shi tzu ale jej powiedzieli że to nie ich pies i że u niej w bloku mają też takiego psa i przyszła z nim do naszej klatki do sąsiadki z pod jedynki i jak z nią rozmawiała to mój brat prawie przyszedł i patrzy a kobieta która mieszka w naszym bloku ma Timiego na rękach

Aga super

Ja mam dwie dziurki w jednym uchu. W drugim tez miałam ale zarosła. Jak robiłam kurs to wtedy wszystkie sobie przebijałysmy uczac się..
Malutkiemu dziecku nie przebiłabym.

My też mamy imiona na obrączkach

Justi jak usg?Umówiłaś sie?

[h=5]Zrób sama -Lampki pisanki

Do tej dekoracji będziesz potrzebować 4 jajka i 2 świece. Jeśli użyjesz tych zapachowych Twój wielkanocny stół będzie pięknie pachnieć.

Jak zrobić?

Odetnij czubek jajka i wylej zawartość do kubeczka, później wykorzystasz ją do przygotowania śniadania, następnie umyj środek jajka i osusz.
Ze świeczek wyjmij knot i podziel na odpowiednie kawałki aby wystawały trochę znad jajka. Świeczki wrzuć do małego garnak, najlepszy będzie taki z dziubkiem, i podgrzewaj na małym ogniu aż wosk się rozpuści. Kiedy będzie gotowy przelej do skorupek przytrzymując knot, wypełnij jajka do połowy.
Teraz wystarczy zaczekać aż wosk wystygnie i mamy gotowe, wielkanocne lampki. Gotowe świeczki włóż do kieliszków na jajka i postaw na świątecznym stole. Skorupki możesz dodatkowo udekorować kolorową kokardą lub pomalować.
[/h]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry