reklama

Nasze sprawy...

kochane m w pracy do 19, więc będę na tyle na ile mi bąbel pozwoli :)

anisiaj liczysz ruchy ? mnie gin nie pozwolił, powiedział że to zbyt stresujące - jak dla mnie :-p
smerfie gdzie jesteś ????

reklama
Bietka, nie skonczyl sie ;p poza tym nauczona doswiadczeniem, musze sie dzis opchac miechem, bo jutro znowu mnie dopadnie ochota i bede jeczec ;)

Kiedy masz endo, bo zapomnialam?

Gosiu, a Ty jak sie czujesz po tych lekach? Kiedy masz wizyte?

Anisiaj u mnie nawet podcięcie końcówek to szaleństwo i taka wizyta w salonie robi mi przyjemność.
Co do tatuażu na palcu imion dzieci,to hihi mnie by zabrakło palców jednej ręki i jeszcze imię ema:-):tak:
Aguś cieszę się,że psinek się znalazł!!!
Bietka super zdjęcia Igusia!!!
Marta u mnie Franek czasami ma tak,że pomieszają się jemu pory dnia i nie śpi wcale lub przyśnie po 20,a wstanie po 23 gotowy do zabawy i buszuje po domu do 2-3 w nocy-masakra jest wtedy!!!

Ja mam trzy tatuaże,jeden nad piersiami,drugi na prawej kostce na nodze i trzeci na prawym przedramieniu.Miałam też parę razy kolczyki w nosie(może bym sobie jeszcze raz zrobiła tego kolczyka w nochalu?),mam też 3 dziurki w lewym uchu,ale kolczyki noszę w standardowej ilości.
Moje córki miały dość wcześnie przekłuwane uszy,Ewelinka coś około 2 latka,a Kamilka miała 10 miesięcy.

No troszkę ochłonęłam.
Jak wczoraj pisałam nie chcą mi Karola przyjąć do I klasy szkoły przy której mieszkam.Mam tam meldunek czasowy i choć wcześniej się dowiadywałam nt meldunków to takowy jak mój miał być niby wystarczający,wrrr do wczoraj.Pół nocy nie spałam,dziś dyra szkoły też nie chciała mimo moich próśb i błagań.Wściekłam się i pojechałam do Wydziału Edukacji do kuratorów oświaty,złożyłam skargę.Pani w wydziale powiedziała,że postara się załatwić sprawę.Nie minęła godzina dostałam telefon z wydziału,że moje dziecko będzie przyjęte do szkoły do której złożyłam podanie.
A Franciszek nie będzie przyjęty do przedszkola,ale to nic,bo widzę że on jeszcze nie dorósł do tego by być przedszkolakiem!
Spróbujemy w przyszłym roku,a za dwa lata to już bez łaski muszą go przyjąć bo 5 latki muszą obowiązkowo do zerówki uczęszczać!

Anisiaj ja,ja kupię tobie hamburgera,ba kupię nawet trzy lub cały mega zestaw!!!

Ostatnia edycja:
6 mamo no to super, że Karolek będzie przyjęty, a Franio, może faktycznie za mały, sama wiesz najlepiej :)
anisiaj no właśnie nie umówiłam się jeszcze :)
aga to będzie jeszcze gorzej jak będzie chodził??? :/
:-p
ja zjadłam talerz makaronu z serem i marzę o hamburgerze, ale limit punktów wykorzystany i na kolacje zostaje cola zero +jabłko i marchewka :/

u mnie śniezyca !!!! NIE CHCĘ JUŻ ZIMY !!!!!

Ostatnia edycja:
Jestem Oli śpi nie wiem na ile eh....
Bietka to Ci się Igi każe wyginac i gonic za sobą :-)
6mamo on w nocy śpi tak nawet nawet tylko czemu o 5 wstaje już :-( a Franio dorośnie

6mamo, kochana jestes!:) czekam z winkiem dla Ciebie i woda dla mnie :) ciesze sie, ze ze szkola sie udalo, a przedszkole nie zajac...;)

Bietka, ojoj, glodna bedziesz. Poruszaj sie, zjedz hamburgera i wyjdziesz na zero z punktami. Ile taki hamburger ma w Twojej diecie?

reklama
Jestem i ja.
6-kowa "uwielbiam" takie potyczki. U nas też problem z przyjmowaniem przedszkolaków. Natomiast są plotki że mają przenosić dzieci z jednej szkoły do drugiej 5 i 6 latków. Nie po to wybieram szkołę żeby jakiś osioł za mnie decydował.
Anisiaj, jak ja dawno jadłam hamburgera.
Umówiłam się na jutro z kilkoma koleżankami ze szkoły średniej na kawkę:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry