• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Witam witam :-)
Ja w wyrku jeszcze czekam na sniadanko do lożka, dziasiaj wszyscy w domu mielismy melodie do spania.
Bobo sie obija ostatnio z rana:-)

reklama
jestem jestem :)
doiero co wstalam i jestem nieprzytomna i poszlabym jeszcze spac a nie moge bo dzis musze ten rozdzial skonczyc bo jutro mam seminarium i chce miec juz to skonczone wiec bedzie mnie dzis malo prawie nic :(
obecnosc odchaczylam wszystkim wiec jest git hihi :)
milego dnia dziewczynki :)

Jestem i ja, dzisiaj poszalałam ze spaniem, a co. Od poniedziałku znowu do pracy:wściekła/y:
Na TVP Kultura leci Trędowata, strasznie smutny film, zresztą na podstawie bardzo smutnej książki. Odpuszczę sobie końcówkę, żeby nie skończyć

witam się :-)

u nas piękna pogoda, a ja nie mam energii, więc aneczko ja proszę kawę
6 mamo może weź syna na długi spacer i pogadajcie ???
bobo życzę weny :)
martasx dużo siły na dzisiejszy dzień ...

anaber a Ty w łóżku jeszcze ??? :) ja mam takiego lenia.... a pies domaga się spaceru...

justi udanego wyppoczynku

miłego dnia wszystkim życzę :tak:

Ostatnia edycja:
Aneczka ja poproszę,choć już mi jest lepiej.
bietka dzięki za radę,właśnie jestem po takiej rozmowie.Nawet dobrze mi poszło i doszłam do wniosku,że chyba się przebranżowię i zostanę kuratorem sądowym.

Jestem już coś tu dzisiaj cichawo... m właśnie pojechał nad jezioro z kolegą rowerem a ja siedzę w domku trochę mi smutno no ale cóż nie mogę mu zabraniać jak sama nie mogę jeździć na rowerze

dziewczyny ratunku!!!!!!!
zrobilam pranie i nie wiem jakim sposobem ale po wyciagnieciu koszulki meza nowe raz noszone sa rozowe :szok: pofarbowalo wszystko :( jestem zalamana. piore jeszcze raz :angry:
znacie sposoby na to zeby znow byly biale?????
ale jestem zla na siebie szok :((((((
znalazlam ze nalezy zrobic ocet z domestosem taka miksture i namoczyc i powinno zejsc. ponoc skuteczne. czekam az znow sie wypierze i wyprouje to. gorzej juz byc nie moze :((((((( jestem wsciekla

Ostatnia edycja:
ACE
bobo kup ACE do białego.... i namocz a potem wypierz i dodaj do prania wstępnego ace - powinno zejść

6 mamo
uważam, że rozmowa jest dobra na wszystko :))))

marta sx znam ten ból - nie chcemy ich ograniczać, więc niech sobie jadą- ale jak zostajemy same w domu to nam smutno

dzoana dalej ogląda "trędowatą" ???

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry