• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

gosiulku - możesz mi dać do niego namiar? póki co z M chcemy dojść do siebie, ale od czerwca myślę, żeby znowu zacząć starania o Cud

reklama
aga wlasnie nie znalazlam :(( meza nowe koszulki pralam i jedna miala jakis kolorowy nadruk i mysle ze moze ten nadruk pusicil mi kolor bo procz rozu mam tez niebieski heeeh

Anisiaj moja koleżanka ma też Aniołka Gabrysię :) i szybko po Gabi pojawiła sie Hania śliczna zdrowa bardzo mądra :) u Ciebie też tak będzie kochana ...

ja w 30 min zrobiłam obiad z 2 dań i zakąskę na wieczór :) wstawiłam 3 pralki prania została mi tylko jedna jeszcze i mega sprzątanie mam do zrobienia ale poczekam aż Tomek wróci :) w dodatku dzwonił że mój braciszek do nas przyjeżdża :laugh2: super bo on zajmie sie Amelą a ja zrobię 10 razy więcej niż z nią uwieszoną na mnie ... ehhh to istny diabeł tasmański heheheh

wiecie co? stęskniłam się za Wami :)

nadrobiłam 20 stron, jeszcze 20, szalone jesteście :)

madlen - gratuluję dobrych wieści!

gosiulku - jak z M? lepiej już?

jestem dopiero na 404 stronie, M chce mi urwać głowę ;) Jutro mam wizytę u gina, dowiemy się czy wszystko się oczyściło. Trochę mnie dziwi to, co mówił ostatnio, że możemy się już w tym cyklu starać skoro się samo stało...nie wiem co myśleć...sama chcę zrobić kilka badań jeszcze, żeby wykluczyć co się da...

a z dobrych wieści - biorę się za urządzanie tarasu no i M kupuje mi rower, żebym się rozruszała trochę i miała okazję do odstresowania. A za tydzień powrót do pracy...

domestos dziala !!!!!!!!! koszulki z rozu zrobily sie biale hehe jedynie tu gdzie kolniezyk nie chce az tak zejsc no ale maz kupi mi zapas domestosu i bede dzialac haha :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry