Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jestem już po komplecie gości wracamy do normalności Bobo, śliczny płaszczyk!!! Bietka, z bucikam chyba bym jeszcze troszkę poczekała. Pierwsze Kuby buty do chodzenia po domu to były sandałki ecco w rozmiarze 19 i bardzo długo w nich chodził, aż martwiłam się czy stopa w ogóle mu rośnie Takie skarpetki u nas w ogóle się nie sprawdziły, ale mojej kuzynki synek często w takich chodzi. Marta, wózek który wrzucałaś u nas odpadał, bo głównie chodziło mi o skrętne koła. Używaliśmy też emmaljungi bez skrętnych kół i jednak ze skrętnymi wygodniejszy. Anisiaj, odpoczęłaś?? Zoś przekręcił się??
Zaraz doczytam, bo produkujecie)
justi też mi się wydaje że zbyt wcześnie... ale on się ślizga i zjeżdżają mu te skarpetki
no produkcja pełną parą pomimo niedzieli
bardzo ładnie wyglądałaś na urodzinach synka
ja się pożegnam ... troszkę pobolewa mnie głowa... herbatka i do łóżeczka
Bucików długo nie używaliśmy tak jak zalecają dobrzy pediatrzy. Nigdy tez twardych.Zawsze musiały mieć atest zdrowej stopy.Podeszwa musi się zginać w palcach.
Dzięki temu biega,śmiga,skacze.ma zdrowiutkie stópki,nózki.
Inne obuwie musi zalecić lekarz.
To tak ode mnie.dzielę się doświadczeniem które zdobyłam szukając tego co najlepsze dla dziecka.
Jade na pobranie krwi , trzymajcie kciuki aby udalo mi sie uprosic babke zeby przyslali mi wyniki...... a pozniej do pracy, ale mam dzis lenia nie chce mi sieeeeee