reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry:)

u mnie jakiś spadek formy przez tą pogodę:(( nie mam na nic ochoty, najchętniej to bym z łóżka nie wychodziła

Marta mnie też masakrycznie wypadały włosy teraz już dużo mniej i zaczynają odrastać to się tak po ciąży dzieje i swoje musi wypaść

Justi współczuję przeżycia:(

Marta a jak gotujesz Olisiowi zupki to doprawisz to???np solisz wode na ryż???

witam

justi obleciałam 4 wesela w body modelującym i było OK, efekt super, było mi gorąco - bo to lycra ale warto było :) mogę podać linka do tego co ja miałam :)
aga każdy ma spadek formy przez pogodę :/ buziak dla Ciebie :* podobno po 10 kwietnia ma być lepiej ...
marta dobrze mu dajesz... ja dawałam pełne porcje mleka, tyle ile 5 mc dziecko ma zjeść na 1 posiłek - ale Igi nie jadł ... on wypijał po 70 -100 ml na 1 raz i koniec... ( nie wiem czy pamiętasz moje obawy że się odwodni itp itd- dopiero nie dawno zjada ok 180 ml na raz) - płakałam wylewając melko do zlewu ale tak miał.
powinno być tak:
[FONT=&amp]6.00 180 ml mleka - Igi jadł 70-80 ml
9.30 180 ml mleka - Igi czasem nawet zjadł aż 40 ml [/FONT]
:-)[FONT=&amp] 13.00 zupka-przecier ok 120 ml- 150 ml (jadł wszystko)
16.00 jabłko - 1 duże starte - ok 120 gram
20.00 180 ml tradycyjnie jadł ok 100 ml
24.00 180 ml [/FONT]- my jedliśmy ok 100 ml
nie martw się niczym - tak jak mnie tutaj dziewczyny pocieszały , dziecko nie da się skrzywdzić, czasem zje więcej , czasem mniej
5 mc dziecko powinno jeść 6 posiłków, ok 8-9 mca już tylko 5 posiłków, eliminuje się karmienie o 23-24( to są dane od mojego lekarza )
bobo
- :* będzie lepiej, jak będziemy spacerować dużo to nie będziemy myśleć o jedzeniu ! mnie pomagają też gumy do żucia

Ostatnia edycja:
Aguś nie no coś Ty nie doprawiam niczym.... gotuje marchewkę w wodzie i ryż osobno bez niczego potem razem miksuje dodaje troszkę wody mineralnej bo by było za gęstę i tak jest geste dodaje troszkę masełka. przekładam w sloiczki i mroże a jeden zostawiam
Bietka dzięki :*

Ostatnia edycja:
bobo ja wiem tyle że trzeba mieć sporą gotówkę żeby wpłacić jako "wkład" (wadium - czy jakoś tak to się nazywa)- przed przystąpieniem do licytacji... jak nie wygrasz licytacji to Ci oczywiście to oddają
są to kwoty od ok 30 tys do nawet 60-100 tys zł. jak masz wolną gotówkę którą możesz zamrozić na kilka tyg,. to fajna sprawa, bo można kupić coś po okazyjnej cenie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry