• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Marta - współczuję tych zaparć kochana. a kiedy poznasz płeć? z tego co ja wiem z rozwojówki to tak od 20 tyg, ale stymulować możesz wcześniej (głosem, muzyką itd)

reklama
Anisiaj na razie mój ogród jest dziewiczy.Taki lubię najbardziej,czyli trawa,tuje,świerki...Chciałabym jednak coś zacząć w nim zmieniać.Tu podsypać korę,tam podsypać,tu postawić jakis płotek czy coś w tym rodzaju.Tu wrzosik,skalniaczek.Mały mały ten ogródek ale zawsze.Mieszkamy tutaj dwa lata więc do bloku nie wróciłabym o nie.

Anisiaj dzięki kochana:-D ja sie czuje ok tylko zmęczona miałam intensywny weekend w piatek poszliśmy spać o 2 w nocy położyliśmy dzieci i gadaliśmy oni piwkowali rano Jasio nam zrobil pobudke jest przeuroczy ma 15 miesicy a jaki mdry uroczy po prostu Nastka sie w nim zakochala na krok go nie odstepowala:-D fajnie ze jestes jak minal wyjazd nie doczytalam jeszcze wiec wybacz ciesze sie ze wrocilas z żpdwojnymi silami:tak: Marta-to u ciebie roboty ruszaja juz od jutra*powodzenia mam nadzieje ze bedziecie zadowoleni;-)

gosiulku - takie dziewicze są najpiękniejsze :) a jakieś oczko macie? ile ja bym dała za przeprowadzkę do domku...aż się rozmarzyłam :)

Marta - to 15 będę trzymać kciuki! :)

wiolka - wyjazd ok, dużo smutku i refleksji, ale też kilka chwil szczęścia. Nasz aniołek dostał od nas imię - Gabryś lub Gabrysia i wierzymy, że czuwa nad nami. Teraz mam ostatni tydzień zwolnienia, chcę porobić badania, jechać na kilka dni do rodziców i jakoś wracać do dawnego życia. Na pewno dużo się we mnie zmieniło, ciągle się boję o moich bliskich teraz, nawet wczoraj ryczałam jak bóbr, kiedy M znalazł kleszcza u psa...no ale nie dziwię się sobie, daję sobie prawo do wszystkiego. Kupiliśmy sobie anioła - malowanego na drewnie, ma niezwykle ciepłe oczy i wisi już w sypialni (obiecuję jutro fotkę), patrzy na nas i ja sobie wmawiam, że to nasz Gabryś, nasza Gabrysia...no i napisałam w Bieszczadach list do Boga, przeczytałam książkę, którą mi poleciła Gosia (cudowna! dziękuję Gosiulku), zmiażdżyłam paznokcie i teraz cierpię. To chyba tyle :)

Ostatnia edycja:
Wiolka mam nadzieję że będzie bez problemów choć m chce tam co dziennie jeździć, choć ja mu mówię że nie ma chłopaków stresować bo nikt nie lubi jak się przy robocie na ręce patrzy... Ten chłopak co ma nam remontować to w moim wieku jest przy podpisywaniu umowy z narzeczoną przyjechał - wyglądają na normalnych ludzi tzn. nie na oszustów.
Anisiaj trzymaj trzymaj choć już mi wszystko jedno czy będzie chłopczyk czy dziewczynka ;)

Ja te musze zawdzwoni do poloznej bo w tym tyg mam wizyte i miala mnie wpisac na 15 albo 17 i musze jej dokladnie dopytac na kiedy mnie w koncu wpisala chcielismy na 17 bo m ma urodziny wtedy i cieszyl sie juz kiedys Marta-ja uwazam ze od poczatku mozna mowic do babla napewno nie zaszkodzisz:tak:wiadomo ze zajrzec tam tzreba bo nawet jak na normalnego wyglada to gdyby mu dac wolna reke moze by sie obijali i robili na godziny a nie zeby zrobic ale sleczec nad nimi mysle ze nie ma po co

Ostatnia edycja:
anisiaj mi już jest cięzko gdyby nie to ze z przygotowaniami do dziecka to jestem w ciemnej d...e to już bym chciala urodzic, ale na ta chwilę moje dziecko nie mialao by w czym być ubrane bo wyprać i wyprasowac mogę ale nie mam gdzie pochowac bo czekam na szafe, nie jeździło by w wózki bo wózek brudny nie wyprany a pogoda taka super ,ze aż chce mi się to robic. jutro po lekarzu jade do hurtowni i kupuję rzeczy do szpitala czyli podkłady majtki z siateczki i te inne pierdoły i pakuję torbę bo jakies mam dziwne przeczucie,ze powinnam zagęszczac ruchy. Młody daje mi popalić w nocy wstaje juz nawet 3-4 razy na sikanie. krocze mnie boli. Dziś obliczylam wciagu dnia byłam siku 15razy :szok: mam tak koszmarny ucisk na pęcherz. wiec nie chcę słyszeć ,ze ciaża to wspaniały stan bo już mam dość.i musze wkładac sobie wkładki laktacyjne bo siara leci mi strasznie czego w pierwszej ciaży nie miałam, dopiero leciało mi po porodzie. No to chyba tyle narzekania. Czekam na mojego m i bedzie depilacja przed jutrzejsza wizyta bo jutro sama to moge sobie jedynie co nie co poucinać ta maszynka a nie wygolić. kupiłam krem i bedzie mi pomagać. no to sobie pogdałam trochę mi lżej przepraszam,ze Was tak zamęczyłam.

gosiulek zazdroszczę ogródka tylko ja nie mam ręki do kwiatków wszystko mi umiera :-(

reklama
Anisiaj oczka nie mamy bo się boję o Kacpra...
Kochana Wasz dzieciaczek będzie z Wami zawsze...Każda rocznica będzie bolesna.U mnie dzisiaj mija 4lata odkąd zaczęłam krwawić i trafiłam do szpitala a po dwóch miesiącach moje słoneczko odeszło.Wiem jednak że jest przy nas:tak:

Jak masz ochotę na jeszcze jedną książkę to polecam Chatę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry