Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja sie czuje ok tylko zmęczona miałam intensywny weekend w piatek poszliśmy spać o 2 w nocy położyliśmy dzieci i gadaliśmy oni piwkowali rano Jasio nam zrobil pobudke jest przeuroczy ma 15 miesicy a jaki mdry uroczy po prostu Nastka sie w nim zakochala na krok go nie odstepowala
fajnie ze jestes jak minal wyjazd nie doczytalam jeszcze wiec wybacz ciesze sie ze wrocilas z żpdwojnymi silami
Marta-to u ciebie roboty ruszaja juz od jutra*powodzenia mam nadzieje ze bedziecie zadowoleni;-)
wiadomo ze zajrzec tam tzreba bo nawet jak na normalnego wyglada to gdyby mu dac wolna reke moze by sie obijali i robili na godziny a nie zeby zrobic ale sleczec nad nimi mysle ze nie ma po co
mam tak koszmarny ucisk na pęcherz. wiec nie chcę słyszeć ,ze ciaża to wspaniały stan bo już mam dość.i musze wkładac sobie wkładki laktacyjne bo siara leci mi strasznie czego w pierwszej ciaży nie miałam, dopiero leciało mi po porodzie. No to chyba tyle narzekania. Czekam na mojego m i bedzie depilacja przed jutrzejsza wizyta bo jutro sama to moge sobie jedynie co nie co poucinać ta maszynka a nie wygolić. kupiłam krem i bedzie mi pomagać. no to sobie pogdałam trochę mi lżej przepraszam,ze Was tak zamęczyłam.