• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
anisiaj ja jestem :)
dziękuję za troskę, ja czuje się dobrze - troszkę gorąco w te upały mi było, ale teraz już jest chłodniej.
madlen wpadaj częściej :-) jak się czujesz ???

wiolka weź się nie przejmuj teściową i bratową ... sama wybierasz szpital, a one niech rodzą nawet na księżycu :rofl2:

miłego wieczoru WAM życzę :-)

Ostatnia edycja:
ja nie zniknęłam .. musiałam przygotować spodnie do sprzedania , niektórych nie zdążyłam założyć hehe a są giga mega za duże już na mnie :)

a wszystkie poszły spać ?? hmmm

hej tesnilyscie??:-) dopiero was nadrobilam po pracy tyle naskrobalyscie:szok:

widze ze anisiaj wrocila:-)

ja chyba ostatnio czuje jakies laskotki w brzuszku ale nie jestem pewna czy to moje dziecie.....

jestem padnieta po pracy ale teraz 2 weekendy urlopu:-):-) w niedziele wylatujemy do niemiec

No jestem na chwilę. Wiedźmin mnie wciągnął przeokutnie:wściekła/y: A jutro do pracy muszę wstać o 4:-(
dżoana - ja też nie wierzę, że mi się uda, bo mój organizm świruje, ale gin powiedział, że po @ mam zrobić badania i będzieme regulować co trzeba. Co do adopcji - ja mam podobne zdanie jak Ty, można mnie za to zlinczować, ale niestety takie zdanie mam i wynika ono raczej z doświadczeń zawodowych niż z czegoś innego. prędzej rodzina zastępcza niż adopcyjna.

bietka, dżoana, gosiulku - ja też jestem takim typem, co nie przepada za pracą z ludźmi. najgorzej jak mam zły dzień, a muszę się zaangażować w problem i wysłuchać np. roszczeniowego tatuśka bogacza...ehh...marzy mi się też pisanie książek albo felietonów, albo biznes przez net, albo kawiarnia z księgarnią, albo prowadzenie ośrodka wypoczynkowego dla ludzi, którzy mają psy i chcą mieć fajne wczasy dla siebie i psa :)
Anisiaj, to oprócz sentymentu do kotów, łączy nas podejście do pewnych spraw;-) Jak mam zły dzień to najchętniej nie oglądałabym nikogo i wszyscy mnie wkurzają. Jak nic jestem wilczyca, która najlepiej czuje się sama
Dokładnie Marta zgadzam się z Anaber ja na całe szczęście nie mam z m takich problemów on jak by mógł to by mnie na rekach nosił zwłaszcza w okresie ciąży a już nie wspomnę po porodzie, ja mam dwoje dzieci a nigdy do nich nie wstawałam to znaczy m w nocy wstawał przewijał ja tylko karmiłam on brał do odbicia i odkładał do łóżeczka mimo tego że on pracował a ja nie więc nie mam na co narzekać
Taki mąż to skarb. Mój jeszcze pod tym względem niewypróbowany, ale myślę, że będę miała z jego strony dużo zrozumienia i pomocy. Już i tak ma utrapienie z moimi humorami;-)
Madlen, przychodz do nas kiedy tylko możesz. Zawsze możemy zdać Ci szybkie streszczenie rozmowy, żebyś wiedziała co i jak:-)
Scoti, oczywiście, że tęskniłyśmy:tak: Ja cały czas zapominam, że Ty prawie w każdy weekend pracujesz. Kogo odwiedzasz w Niemczech?

Dziewczynki dzieki wielkie :-) macie moze jakąś liste wyprawki do szpitala bo kurcze ja miałam ale oczywiście pożyczyłam i już to do mnie nie wróciło :wściekła/y: a jutro jade do hurtowni

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry