reklama

Nasze sprawy...

bobo to super :) fajnie że smok Wam pasuje :)
czytałam że marchewka w ruch idzie :) no pięknie:)
marta myślę że taka porcja mu wystarczy;-) jak pewnego dnia będzie chciał więcej to mu zwiększysz

justi gratulacje ciociu :)

aga ja też mam prasowanie, dużo siły życzę i przesyłam energię na ciężki tydzień

smerfie ... do środy tak blisko !!! &&&&&& czekamy :* jak kolorek, wszystko OK ?

anisiaj kochana nooo zbliża się wielkimi krokami TEN DZIEŃ, heh nie czytaj zbyt wiele opisów, każdy jest inny, każda kobieta inaczej przeżywa... masz sr - będziesz świetnie przygotowana :* buziak na poprawę humoru :*

kurcze nie pamiętam co jeszcze komu miałam napisać :confused::baffled:

reklama
Bobo, Ewę ćwiczę, ale nie codziennie. Jak nie ewę to robię abs. Dieta bez zmian:) całkiem odrzuciłam ziemniaki, makaron jasny, pieczywo jasne. Ostatnio przez te urodziny Kuby, święta trochę poluzowałam, ale od jutra z powrotem powracam do bardziej restrykcyjnej diety bo waga jak stała na 73,5 tak stoi.

Bietka, dokładnie:) u nas wczoraj goście byli, a ciasto jeszcze dzisiaj zostało...do kawy...Od jutra codziennie ewe będę starala się ćwiczyć, tylko u mnie chroniczny brak czasu. Bo niby mam chwilę w ciągu dnia i mogę zrobić sobie przerwę w pracy, ale jak pomyślę że około 40min ćwiczeń, póxniej trzeba zrobić szybki prysznic to godzina wychodzi. A godzina czasami dla mnie to dużo.

Też się pocieszam że będę miała więcej ruchu, ale w moim przypadku dieta jest obowiązkowa. Zamiast ziemniaków jem wzrzywa robionę na parze. Dzisiaj było trochę brokuła i nie wiem czy to nie po min tak mnie brzuch boli.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry