Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
marta nie wiem jacy tam dokladnie sa. ale ja tam na gore chodze do ogolnej i widze ze sa ludzie z dziecmi ale do kogo dokladnie to nie wiem. pogadaj z tymi babkami.
bietka i inne dziewczynki na fb mam fitmama powraca do formy . polub ten profil jest naprawde ciekwy. dzis np laska zaczyna dodawac przepisy na obiadki dla dzieciaczkow. wczoraj dala motywator taki na diete i cwiiczenia zeby sobie zapisywac. zreszta wszystkim wam dziewczynki powinien sie ten profil spodobac
marta muszą znaleźć miejsce dla Olinka, poczytaj, popytaj koleżanek z dziećmi i może idź na tam na górę gdzie bobo radzi
kochane mam sposób na słodycze - wczoraj kupiłam kilka batonów musli - są pożywne, słodkie ale mało kaloryczne, tzn tyle kalorii ile płatki musli
baton + szkalnka mlekoa 0% i nie ma się ochoty na pączka
marta kurcze biedny Oli - dlaczego on mu to zdzierał na silę - a teraz go pewnie będzie bolało bo skórka popękała nie rozumiem :-(