Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Marcia, ucaluj Maluszka od cioci, niech wraca do zdrowka
Dzoanka, cudowni jestescie! Te dziewczyny to chyba takie sa, ze udaja twarde, a potem laskawie akceptuja moi rodzice maja 3, 2chlopcow i 1babe-obrazona byla ponad pol roku jak dolaczyl drugi chlopak
Bobo chce ale nie zapisze sie w ciemno musze znac lekarzy poczytac na necie, dzis nie miałam na to czasu. A na górze jest dużo miejsca wiec zapiszą bez problemu bo mi babka w rejestracji mówiła Krysiu to musi go bardzo bolec przy sikaniu bo płacze - krzyczy tak przeraźliwie i wierzga nogami :-( też mu robie okłady z kory dębu mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej już Anisiaj ucałuje ;-) teraz śpi jak sie obudzi
Bobo ja chleję porzeczkową,mniaaammmm!!!Hihi,kieliszek to teraz mój gadżet!:-)M teraz nawet piwa nie kupuje,bo lipową sobie zapodaje,porzeczkowej też by chciał,ale ja jestem pazerna i pysznościami się nie dzielę!!!
6 mamo jak babcia zrobi winogronowa i Ci ja dam to bedziesz z kieliszkiem spac m wszystko wychlal taka dobra ta winogronowa bietka akyszzzzzzzzz silo nieczysta precz!!!!!!!!!!!! hahah
Justi mam nadzieje ze jutro juz bedzie lepiej bo dziś tak płakał ze ani zupki ani owoców nie zjadł samo mleczko pił Bietka niedobra Ty na dupsko dostaniesz z tymi chipsami