• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

dziewczyny, dzięki :*

też mam ochotę to olać, ale szkoda mi M, a on musi jechać...jutro jadę do rodziców, to będę myśleć...brat mojego M jest taki niewrażliwy, on pewnie coś chlapnie...

6mamo - zazdroszczę wyjazdu :)

Ostatnia edycja:
reklama
suonko, gosiulku - że mam jechać i nie bać się łez? dobrze rozumiem?

przepraszam, że ja tak o sobie ale to mnie rozłożyło i znowu płaczę :(

Tak,nie bój się łez.Niech widzą że cierpisz i niech się wstydzą swoich słów które by Cię zabolały. Ludzie czasami nie mają wyczucia ale nie uciekniemy przed nimi....Nie możemy się schować i sobie siedzieć w swoim bólu....Musimy stawiać czoło przeciwnościom.Anisiaj wiem co czujesz i tak naprawdę zrobisz jak uważasz.
Ja po śmierci Karolka nie chciałam z nikim rozmawiać,nie odbierałam telefonów od znajomych a w gruncie rzeczy to ja pocieszałam.Jedynym moim pragnieniem było by o moim syneczku pamiętano dlatego chciałam/chcę by o nim mówiono.
Jak trzeba będzie to mów....mów,mów bo to Twoje dziecko!!!!!
My będziemy z Tobą.

Do Lublina do mamy jedziesz? Jak tak to zapraszam.Od Lublina mieszkam 75km.

edit. Anisiaj może mnie źle zrozumiesz a nie chcę tego.Napisałam ze nie możemy się zamykać w sowim bólu ale mamy prawo do żałoby...Trzeba to dobrze rozeznać i zrozumieć.Masz prawo nie chcieć tam iść ale jesli nie chcesz by mąż sam tam poszedł to idz i bądz sobą. Jeśli nie będziesz chciała mówić o swoim bólu to powiedz wprost by to uszanowali.

Przytulam Cię mocno

Ostatnia edycja:
gosiulku - jest dużo racji w tym, co piszesz...muszę jeszcze to przemyśleć... dziękuję za zaproszenie, ale jadę do rodziców do Kozienic, to 90 km od Wawy i 90 km od Lublina (tam studiowałam i poznałam M:))

anisiaj mąż będzie z Tobą i będzie Cię wspierał! Razem dacie radę to przetrwać, a wiadomo kiedyś trzeba będzie spotkać się z teściową i resztą i nie masz gwarancji, że będzie to mniej bolało... A my myślami będziemy z Tobą!!

reklama
wymyśliłam z mężem że jak zrobimy górę i się tam przeniesiemy to ten pokój w którym mieszkamy przerobimy na takie twórcze pomieszczenie .. wstawię tu obie moje maszyny do szycie kilka biurek , regał z książkami typu jak to zrobić ... sofę jakąś i będzie taki warsztacik na nasze wymysły :D

w ogóle właśnie zakochałam sie w sztuce 3d decoupage... ehh szkoda że kursy są w warszaie za ok 300 zł :( buuuu tzn w Poznaniu też są ale laska która jest moim guru ma akurat w wawie......

jak sie ogarnę trochę to kupię produkty do 3D i spróbuję sama sie nauczyć ...

spójrzcie jakie genialne !!!!! Zobacz załącznik 462554

Anisiaj
kochana .. tulę mocno !!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry