reklama

Nasze sprawy...

witam z kawka ;)

anisiaj dobrze ze to nie czop ufff , to lozko omijaj szerokim lukiem ... ciesze sie bardzo ze masz tam jak w spa a jedzenie no coz tylko u nas w szpitalach dostaje sie menu i samemu uklada sie jadlospis na caly dzien ;) m byl z Toba w nocy ?

Marta biedny Olinek tyle sie nameczy przez ta goraczke , zdrowka dla malucha :*

Ja sie zaraz zbieram do pracy uuuuu lenia mam , wczoraj u mnie bylo 25 st i cudne sloneczko ...

reklama
dzień dobry nie wyspana jestem, ciekawe kiedy odeśpię weekend

marta
kiedy idziecie do jakiegoś lekarza. ? nie wiem czy nie za długo ta goraczka? powiedzieli na ip ile może się utrzymywać ?

anisiaj
może w dzień pośpisz ? miłego i spokojnego dnia - odpoczywajcie z Zosią :)

justi guzy pierwsze są :))))

miłego dnia

świruje mi mozilla - jakby mnie nie było - to znaczy że mam problem z netem :-(

Ostatnia edycja:
Martuś za Olinka &&& , buziaczki :*

Bobo Julcia to malutka gadula od rana nadaje hehe ;*

Bietka jak sie ma Igi ? co dzis bedziecie porabiac ?

Ka uciekam juz bede po pracy , buziaczki dla każdej a szczególnie mocno ściskam anisiaj :* PA

Dzień dobry:)

My z Kubusiem zaliczyliśmy już spacer do przedszkola i z powrotem, wychowawczyni Oliwii jeszcze w czwartek była w pracy a w sobotę urodziła synka:)

Anisiaj dokładnie w szpitalu nie da się wyspać, odpoczywajcie buziaczki:)

Bobo no będzie z Juleczki gadulińska:)

Marta daj znać po lekarzu, a znowu idziesz do tej mądrej pediatry co ostatnio???

Bietka no ze spaniem jest ciężko jak jest maluch, potem do szkoły trzeba wstawać i tak całe życie coś:)

reklama
WItam z kawką. My też dzisiaj umówieni jesteśmy do pediatry, trzeba w końcu ten katar zakończyć. Niby jest dużo mniejszy ale ciągle ma. Reszę napiszę na g.
Marta, u nas była 3-dniówka, bez wysypki, po prostu gorączka 3 dni. U nas też taka dzika gorączka była jak miał pleśniawki w buzi, ale wtedy nie mógł jeść.
Anisiaj, hehehhehe, faktycznie przereklamowane:)
Smerfeko, menu :szok: może za jakieś 5 tysięcy lat i u nas tak będzie:-D
Miłego dzionka!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry