reklama

Nasze sprawy...

reklama
wypełnia się jeżeli bierzesz 2 dni przysługującej Ci opieki w roku- bez L4 masz 2 dni w roku - po prostu gdyby się coś stało
L4 masz na siebie ale od pediatry i ja bym normlanie zaniosła lub wysłała, poczta
martuś jak Igi pójdzie spać napiszę Ci coś na g

marta ja nie wiem. ale wiele moich znjaomych bralo opieke i nikt nie zglaszal. poprostu dajesz L4. no ale moze cos pomylilam.

ale sie pogoda skickala :((((((((

bietka ale te 2 dni opieki to jest nad dzieckiem zdrowym, prawda? i bierzesz je w dzien jak nie mozesz przyjac. tzn np dzis cos masz do zalatwienia z dzieckiem zdrowym i dzwonisz ze bierzesz opieke nad dzieckiem zdrowym. to jest tak jak urlop. mama mi tak tlumaczyla. ona jest kadrowa w szkole i u nich to tak wlasnie wyglada

Ostatnia edycja:
Marta ja też nie wiem jakie u ciebie w pracy panują obyczaje,ale ja tak jak Bobo nie informowałabym o opiece tylko od razu zwolnienie im wysłała.
Bobo w Gorzowie jest nieśmiałe słoneczko i 17 st na plusie.

A z Frankiem chyba lepiej,bo upomina się o jedzenie,zrobiłam jemu chlebek z masełkiem,a on na mnie krzyczy: a gdzie sinka(czyt.szynka).

Ostatnia edycja:
Ja juz nie wiem lakski
Krysiu zwyvczaje sa takie ze zwalniają osoby z byle powodu sama wiesz ze mnie w ciązy zwonili i teraz ja nie mam dla nich litości

pójde po oopieke i wyśle jej smsa ( ona tez mi wysyła zawsze) ze mam opieke bo dziecko chore i ze l4 im wysłałam

tak bobo nad zdrowym, ale w praktyce nikt tego nie sprawdza, bierzesz te 2 dni kiedy musisz i już

marta ja bym nie dzwoniła, ale zrobisz jak uważasz.../ powiedz jej - napisz w sms że masz L4 na Oliwierka, jak powiesz że opiekę to Ci kaze przyjechać, bo pomyśli że to te dwa dni o których piszemy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry