reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj ja też będę bardzo wdzięczna choć i tak mi dużo pomogłaś z tymi zmiennymi ;-)
6 mamo no to dobrze ja też się interesuję II wojną światową - czytam książki a potem spać nie mogę bo mam przed oczami tych ludzi
Bobo zdasz mi m tłumaczył statystykę i logikę przed egzaminami i pojęłam, bo dobrze mi wytłumaczył

Anisiaj ja mam promotora starej daty on ani komórki nie posiada wszystko musi mieć na kartce a jak mam mu coś wysłać to muszę pocztą bo nie mailem i gadaj z takim :szok: dlatego pewnie mi kazał na kartce robić

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczęta oto foty moich dzieci(tzn ostatnia czwóreczka) i ramię Eweliny z tatuażem.
20120507202025.jpg

20120507180621.jpg

Bobo, Anisiaj damy radę i z sesją i z tymi pracami bo jak nie my to kto :-D
6mamo dzieciaki super, ale przyznam szczerzę że ten tatuaż wyobrażałam sobie inaczej hi hi hi ale fajny

Ostatnia edycja:
anaber, ja też słyszę łap dupę :-D

anisiaj no właśnie wybrał Ciebie spośród milionów !!!!!!!!! i tego się trzymajmy !!!!

6 mamo - szczerze to ten tatuaż średnio mi się podoba :/ kurde... :no: wybryki młodości ...

reklama
wróciłam :)

6 mamo dzieci superaśne tatuaż mniej :) ale tak jak piszesz .. jej ciało .. jej kasa... a już powinna odkładać bo założę się ze za kilka lat będzie chciała go usuwać ...
ehhh jak ja dziś dziękuję mojej mamie że mnie tak krótko trzymała :) mąż wciąż mi mówi że mogłabym sobie zrobić tatuaż ale hmm ja jestem zbyt zmienna (??) ogólnie nudzę się szybko i wiem że szybko bym żałowała :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry