reklama

Nasze sprawy...

reklama
mamy strasznie stary dom .. wali się , dziurawy dach cieknie jesienią itp... ale po spłacie większości rodziny na remont nie starczyło kasy... więc mieszkamy na jednym pokoju ( drugi ojciec T. sobie zakluczyl)

a góra jest rozwalona bo zanim spłaciliśmy rodzinę to dom był każdego z nich i przyjeżdżali okradać babkę .. do tego stopnia że ściany są zburzone i w ogóle ruina ...

jak dostaniemy odszkodowanie to podniesiemy ściany boczne .. wymienimy dach , zrobimy pokoje łazienkę aneks kuchenny i GARDEROBĘ ! moją wymarzoną :)
a dół albo wynajmiemy albo zrobimy warsztacik :)

jak babka szczęśliwie odejdzie w ramiona Ojca w niebie i spłacimy i/lub pozbędziemy się teścia pokraki to na dole będzie salon kuchnia łazienka i jadalnia a na górze pokoje :) łazienka pralnia itp

Masakra teściu nie powinien mieć wstępu, zatruwa wam tylko życie :no: trzymam za Ciebie kciuki i mam nadzieję że będziecie mieli spokój i w domku i w sercach ;-)
Wynajem to jest dobra sprawa zawsze dodatkowa kasa wpływa, jeszcze trzeba trafić na odpowiednią osobę

Ja chciałam iśc do pepko dziś kupić z 4 śpioszki - myślisz że to za wcześnie?

Wstawać śpiochy.....

hihi nie wiem czy za wcześnie ja od razu kupowałam :)
Pamiętam że jak likwidowali Avanti to były takie pękne ciuszki za grosze a ja nie znałam płci wiec kupiłam sztruksiki :D

w połowie ciaży miałam już absolutnie wszystko :) i to było dobre posunięcie bo pod koniec miałam gigantyczny brzuch - mała ważyła 4 kilo .. a ja przytyłam 30 kilo w ciąży więc było mi mega ciężko chodzić .. i nie wyobrażam sobie biegania po sklepach w tamtym czasie. :)

Mogę Wam dać namiar na allegro na sklep w którym kupiłam wszystkie kosmetyczne rzeczy dla malucha .. waciki fridę tetrę itp :)

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=11612773

Ostatnia edycja:
Jestem i ja, od dzisiaj mam drugie zmiany na 14, więc nie będę "pierwsza", ale za to będę z Wami więcej, bo w pracy nikt mi nad głową nie będzie sterczeć;-) Wczoraj jak wrócilam do domu po pracy to zjadłam obiad i od razu poszlam na pół godziny się skimnąć, obudziałam sie po 2 godzinach:szok: No i szybko musiałam się szykować do lekarza, a później na taniec. No i jak wróciłam i nadrobiłam zaległości forumowe, to juz Was nie było. Widziałam, że minęłam się ze Suonko:-(
Bobo trzymam kciuki za ankiety&&&&&&&&&&
Aneczko, dawaj ten adres, może kiedyś mi sie przyda;-)
Martuś, u mnie wszystko ok, tylko nie chciało mi sie wstawać:-p
Miłego dzionka życzę, wygląda, że ma byc ładnie

Bobomarket jest beznadziejny i ceny masakryczne a w Akpolu dostajesz zniżki i gratisy , są karty stałego klienta itp a ceny podobne do allegro ...

reklama
Dzonka to najważniejsze że samopoczucie dopisuję, zapowiada się ładna pogoda u nas też więc pójdę jeszcze do praktikera prysznice obejrzeć bo dziś musimy kupić z kibelkiem... powoli mnie wykańcza ten remont.
Aneczka a gdzie jest ten sklep w poznaniu? widzę w google że na Strzeszyńskiej - to nie daleko. Pojadę tam jeden dzień

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry