reklama

Nasze sprawy...

Dzonka to najważniejsze że samopoczucie dopisuję, zapowiada się ładna pogoda u nas też więc pójdę jeszcze do praktikera prysznice obejrzeć bo dziś musimy kupić z kibelkiem... powoli mnie wykańcza ten remont.
Aneczka a gdzie jest ten sklep w poznaniu?
tak , akpole są 2 lub 3 a bobomarket jest pod miastem :)

linka do sklepu na allegro wkleiłam tam w poście :)

reklama
Marta, współczuję remontu. My pewnie bedziemy musieli go zrobić przed narodzinami dziecka (jakis plus, że jeszcze nie jestem w ciąży;-)) i planuję się podczas ciąży zmyć i pojechac do Rodziców, a M z moim Tata będą działać:-p Ja na samą myśl o remoncie to dostaje gęsiej skórki, a jeszcze to wybieranie i urządzanie, to nie dla mnie:zawstydzona/y:
Aneczka, czyli ten sklep jest w Poznaniu?:-(

Dzona myślę że te sklepy są wszędzie tzn w każdym większym mieście.
Co do remontu to plus taki że tam ekipa robi m tylko jeździ doglądać no i co dziennie musimy coś tam dokupić. Jak już będzie gotowe to wrzucę fotki. Wczoraj postawili ściankę gipsową dzielącą kuchnię od pokoju i nawet fajnie im wyszło

Martuś, to super, że jesteś zadowolona z ekipy. Pamiętam, że strasznie się denerwowałaś
Sprawdziłam ten sklep, niestety we Wrocławiu nie ma:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam drogie panie!!!
Dziś pogoda na razie bez rewelacji i temp. około 15 st.Mój najmłodszy młodzik coś marudny,a i mnie się chyba też nieco od niego udziela.Kurczę,znowu zaczęłam topór wojenny z m odkopywać.

Co do remontów,to ja nawet lubię tylko tego sprzątania potem nie cierpię.Uwielbiam chodzić po sklepach typu Castorama i wybierać co do remontu jest potrzebne.A Ewelina oznajmiła wczoraj,że raczej w Poznaniu studiować nie będzie,tylko na polonistykę się wybiera do Torunia,a papiery będzie składać do 3 uczelni.Ja już za nią nie nadążam,cholipka za stara jestem:szok:.

Dzona ja mam koleżankę we Wrocławiu i mówiła że też kupowała w jakiejś hurtowni ale nie wiem jak się nazywa - wypytam ją ;-)
6mamo najważniejsze że ma cel i chce studiować ! A dziś nie piszą matematyki ?

Witam drogie panie!!!
Dziś pogoda na razie bez rewelacji i temp. około 15 st.Mój najmłodszy młodzik coś marudny,a i mnie się chyba też nieco od niego udziela.Kurczę,znowu zaczęłam topór wojenny z m odkopywać.

Co do remontów,to ja nawet lubię tylko tego sprzątania potem nie cierpię.Uwielbiam chodzić po sklepach typu Castorama i wybierać co do remontu jest potrzebne.A Ewelina oznajmiła wczoraj,że raczej w Poznaniu studiować nie będzie,tylko na polonistykę się wybiera do Torunia,a papiery będzie składać do 3 uczelni.Ja już za nią nie nadążam,cholipka za stara jestem:szok:.
Na Twoim miejscu bym sie za bardzo nie przejmowała, w jej wieku niewiele osób wie co by chciało w życiu, teraz ma czas na popełnianie błędów i próbowanie różnych dróg. Tak mi sie wydaje. Wiadomo, jesteś Matką i na pewno chcesz dla niej jak najlepiej, ale myślę, że cokolwiek zrobi będziesz z niej dumna;-)

reklama
Dzień dobry dzis późno jestem bo rano byłam zanieść mocz doprzychodni a później do nastki przyjechała rehabilitantka i tak nas zeszlo u mniue zimno wiatr silny nieprzyjemny wieje nic mi sie nie chce za niedługo psiapsiółka zaglądnie na kawke a ja mam dziś dzień drugi śpiączki bo ledwo żyje na taka pogode:dry:miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry