reklama

Nasze sprawy...

scoti - powiedz teściowej, że do 3 r.ż nie możesz zostawić dziecka tak długo bez Ciebie, bo to intensywny okres kształtowania się więzi i źle przeprowadzony może rozwinąć lęk separacyjny albo rzutować na kontakty z innymi ludźmi w przyszłości. I choć brzmi to idiotycznie przemądrzale, to taka jest prawda. Jak chce mogę jej podesłać lekturę ;)

a ja szaleję z porządkami i o 18 wybywam do rodziców. miłego dnia dziewczynki!:)

reklama
jestem dziewczynki :)
bylam w tej szkole ankiety dam dyrektorce a ona rozda po klasch pozniej mi da dzienniki zajec dodatkowych zebym sobie zobaczyla i tyle. nie musze lazic z tymi ankietami zrobia to za mnie hihi :) chyba moj brzuch na nich wrazenie zrobil hihi

Bobo-to chociaż tyle że na tyle była mila troszke cie wyreczyć:-) dzoana-pogody zazdroszcze u nas pada jarzynki mam juz spore ale przez ten deszcz to będę miała sporow nich plewienia i w kwiatkach tak samo Scotland-współczuje upartej tesciowej dziecko jest jeszcze za male na takie eskapady tymbardziej że mala nauczona jest tylko z wami przebywać :sorry2: Anaber-ja tez dzis w banku byłam i oczywiscie z zusu kasy dalej nie ma a mi przyszły nowe książeczki8 za prad ale im to lata że my z tych pieniedzy zyjemy:no: Anisiaj-to miłego wypadu do rodziców Bietka-masz zdrowie do tych codziennych wędrówek z psiakiem:tak:

Jestem kupiłam 3 śpioszki; żółte, błękitne i niebieskie :tak:

Dzona ja coś pokombinowałam i mnie nie wylosowuje z BB w cakle ale nie wiem jak to zrobiłam, ja mam 5 zł zwrotu z podatku – masakra :confused:
Anaber dokładnie tak jest z urzędami oni mają czas ale jak my się spóźniamy z płatnością to nie popuszczą ! Taką głupią politykę mamy w Polsce :wściekła/y:

Scoti współczuję ja też bym nie puściła dziecka, teściowe tak mają lubią wkurzać nas – zrób tak jak uważasz i już. Masz prawo do tego.

Anisiaj nie szalej tak hi hi hi z porządkami – nie zając nie uciekną, ja się muszę za prasowanie wziąć bo jak na złość to pranie jest wyjątkowo pogniecione eh… nie lubię tego
Bobo ja tez tak mam nie muszę łazić z ankietami

Cześć dziewczynki moje!!

Wpadłam do domku do rodziców, bo musiałam przeskanować Pani od której wynajmujemy mieszkanie zaległe rachunki za wodę i prąd. Nie wiem jak można wiedząc, że się wyprowadza z wynajmu nie opłacić rachunków... Dla mnie to masakra!! Jeszcze czekamy na rachunek za wodę, jestem ciekawa ile tego będzie i jak się z tego rozliczymy... Ehhh.

Dzoana
kochana mam nadzieję, że teraz się nie miniemy.

Scoti doskonale Cię rozumiem, nie wiem jak teściowa może myśleć, że oddasz dziecko na tak długo i jeszcze tak daleko? Ona jest jeszcze za mała...

Wiolka ja też mam dzisiaj śpiączkę normalnie. Wstałam przed 9 zjadłam śniadanie i przed 10 zasnęłam przed tv i wstałam przed 12 :szok: A u mnie pogoda ładna, słoneczko...

Anaber masakra z tym ZUSem... :wściekła/y:

POZDRAWIAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI!!!!!!!

Suonko-fajnie że sie pokazałaś nieraz są tacy ludzie i niestety niewiele sie na to poradzi ja mam w tym miesiącu kumulacje wszystkie rachunki naraz jak je jakos uciagniemy to odżyjemy i jak ci sie na swoim mieszka?:-) ja nie miałam kiedy spać bo rano po przychodniach goniłam później cos teraz niedawno koleżanka pojechała to sie na chwile położe chociaż Nastka cały czas woła mamo i mamo wiec nie wiem czy uda mi sie choć 20 minut zdrzemnąć chyba ze sama uśnie nie moge sie doczekać jak do przedszkola pójdzie

Hej Suonko kurcze musicie uważać na rachunki żeby Was nie oszukała
Bobo ja czekam aż zadzwonią do mnie tak mi powiedziała sekretarka że zadzwoni, ankiet dałam ok 130 bo mam dwie klasy 1 i dwie 3

Wiolka a do tego taki syf zostawili, że szok!! :szok: A mieszka nam się bardzo dobrze, a jak już wszystkie rachunki będą na zero to będę przeszczęśliwa :-)

reklama
Suonko-znam to skads u nas niby syfu nie zostawili nie wiadomo jakiego ale dzieciom pozwalali naklejać naklejki na oknach które ja godzinami szorowałam z tych okien my nie pozwalamy nastce nawet na naszych meblach naklejać takiechpierdół bo po to sie kupuje żeby to szanować a domu w środku przez całe 7 lat jak tu mieszkali nie odmalowali ani razu i jak my to z mężem robiliśmy w zeszłe wakacje to myślałam że sie zatyramy bo ostatnio malowane tu było 15 lat temu po 3 razy kładliśmy farbe w jednym pokoju a dom ma 200m kwadratowych:wściekła/y:to wtedy będziecie miec super i zaczniecie na czystej karcie swoje życie a do ślubu to wyprowadzenie będziesz miałą od rodziców czy normalnie od was z mieszkania?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry