reklama

Nasze sprawy...

U mnie też nie było jakiejś tragedii strasznej, ale piekarnik i lodówka szok, nie wiem jak można tam było jedzenie trzymać. Ale już wszystko doczyściłam i jest cacy ;-) I ściany też odmalowaliśmy. Ale ja mam tylko 45m2 Wy to dopiero mieliście roboty!!
Wyprowadzenie będę miała z domu rodziców, u nich będę się ubierać i będzie błogosławieństwo ;-) Ehhh już nie mogę się doczekać!! ;-)

reklama
Wiolka wiem coś o tym, ja też skrobałam z szyb naklejki od auta bo kupiliśmy od mojej siostry 4 lata temu i ona też pozwoliła na naklejanie takich pierdół

Suonko-my też nie możemy sie doczekać waszych pięknych zdjęć i twoich relacjii:-)mnie też nieraz przeraża jak idziemy do kogoś i np otwiera mikrofale przy gościach a z niej brud odpada fuj ludzie sami sie trują jak sobie bakterie na jedzeniu rozwijają Marta-ja uważam że dziecko trzeba od małego uczyć że nie wolno niszczyć Nastka ma u nas zabawki które na roczek dostała i wszystkie są jak nówki i wszystkie działają a naklejki to kazujemy jej w blokach lub jej zeszytach naklejać a nie broń Boże na szybach meblach czy gdziekolwiek indziej

uffffffffff jestem

głowa mnie boli od rana, chyba jakieś ciśnienie :baffled:
po obiadku chyba będzie spanie :-p

bobo, marta sx powodzenia z ankietami...
no właśnie bobo pochwal się brzuszkiem i wstawiaj zdjęcie :-)
madlen, wiolka, scotland ( martę mamy :) uwiecznioną ) to samo, musimy udokumentować jak rośniecie ;-)
suonko trzymaj rękę na pulsie i nie daj się z tymi rachunkami
scotland przekopiuj na skype odpowiedź anisiaj :-)

anisiaj umarłam ze śmiechu - wyobraziłam sobie jak scotland cytuje Twoje słowa teściowej i ona robi wielkie oczy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:szok:

dzoana widzę, że nie tylko podejście do pracy nas łączy- ja już mam dreszcze jak pomyślę sobie o malowaniu i remoncie... a to już za 2,5 tygodnia :szok: nie znoszę TEGO !!!!

anaber masz jakieś teraz "dziwne" badania do zrobienia ????

bietka - dokładnie taki był mój zamiar, żeby teściowa nie zrozumiała o co chodzi, a żeby brzmiało groźnie ;) kurczę szkoda, że nie mieszkasz bliżej, bo idę z psem i brakuje nam towarzystwa :)

dzis jestem nie do zycia :( jakas zdechla i kluje mnie w tylku hihi taki jaki ucisk czuje ale nie ze mi sie chce kupe poprostu ucisk jakis :(
bietka zdjecie bede mogla dopiero zrobic jak wroce do poznania bo tu nie mam ani kabla ani nic
marta ja mam 4 klasy trzecie i 84 ankiety . ja mam dla dzieci i dla rodzicow i jeszcze te dzienniki zajec dodatkowych i obserwcje. obserwacje na przerwie mialam dzis jak nie moglam przejsc bo lataja jak glupie te dzieci i mi starczy juz obserwacji hihi

marta ale mnie w tylku kluje hihi dziwnie tak :( no ale w ciazy to rozne sie cuda dziaja wiec trzeba wytrzymac
ale mam dzis obiadek mniamusmyyyyyy
mloda kapustka ze smietenka i opierkiem jajo sadzone i mlode ziemniaczki :) mniammmmmmmmm juz sie jedzenia doczekac nie moge heeh

reklama
zaraz sobie skopiuje odpowiedz anisiaj jak znowu zacznie temat to jej przesle;-)

no faktycznie obiecywalam zdjecie mojego tlustego brzuchola a nigdy nie mialam checi zdjec porobic, musze sie wkoncu za nie wziasc bo z Mala mam tylko 4 zdjecia jak bylam w ciazy strasznie uciekalam od aparatu i teraz mam podobnie.....

bietka jeszcze bobo sie chyba brzuszkiem nie chwalila, albo przeoczylam a mowila ze ma spory tak wiec bobo, wiolka, madlen chwalic sie brzucholami ja bede nastepna w kolejce tylko musze M poprosic zeby mi zdjecie zrobil

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry