reklama

Nasze sprawy...

reklama
bietka kupilam kapuche i ziemniaki ale nie mam sily zrobic wiec czekam az mama wroci i zrobi :) a mama konczy dopiero o 16 wiec musze cierpliwie czekac :(

Bobo nie przesadzaj hi hi wyglądasz normalnie ;-) a propo tego sklepu chińskiego jak będziesz chciała iść to daj znać pójdziemy razem. Też lubię taki obiadek mmm....
Scoti dawaj zdjęcie, dawaj zdjęcie hi hi hi

Ja się zbieram będę później jedziemy ten prysznic kupić i kibelek

mój teść debil przyjechał .. nosz kur ..!! ko ko ko ko
jak ja go nie lubię !! ehhhhh

jestem tak zdenerwowana że się telepię .. idę po ziółka .. jakąś meliskę zaparzyć czy coś bo normalnie oszaleję...

kiepski dzień .. kurier przywiózł tylko połowę towaru i to taką że nic nie mogę zrobić ..

Tomek pomaga mojemu tacie i wróci pewnie kolo 19 a młoda jest dziś tak męcząca że nic nie mogę zrobić bo na mnie wisi...
Dałam jej ciastolinę i może odpocznę 5 minutek ...
marzy mi się maseczka na twarz i gorąca kąpiel z książką i drinkiem ...

Ostatnia edycja:
dzoana nie znasz mojej tesciowej:-D cudem udalo mi sie uniknac wyjazdu Mayi w te wakacje bo sama zobaczyla ze mala nawet do moich rodzicow na noc bez nas nie chce isc i jest ryk na cale inverness jak ma wsiasc do ich auta bez mamy, no ale oczywiscie pozniej zaczely sie teksty ze w tym roku napewno nie, ale ma nadzieje ze w przyszlym roku mala sie zmieni i chociaz na 2-3 tygodnie do nich poleci i co kilka tygodni od poczatku zaczyna walkowac temat i jako powod podaje ze sobie odpoczniemy hehe w dupie mam taki odpoczynek samo zamartwianie sie i tesknota:-(:-(:-( jak mala pojdzie do szkoly a ja do pracy na pelny etat to nie ma sprawy moze do dziadkow jezdzic na wakacje ale teraz ciezko mi nawet sluchac o tym ze moglabym jej nie widziec nawet kilka dni.....
Mój chrześniak to miał tak samo jak był malutki, mój brat z żoną pojechali na wesele znajomych w góry i mały został u naszych Rodziców. Mówię Ci była masakra, cały wieczór płakał i płakał, Mama nie mogła go uspokoić. Mama powiedziała, że to ostatni raz ja go zostawiają na noc, chyba, że będą na tyle blisko, że moi Rodzice będą mogli go tam zawieźć lub brat będzie mógł przyjechać.
jestem dziewczynki :)
bylam w tej szkole ankiety dam dyrektorce a ona rozda po klasch pozniej mi da dzienniki zajec dodatkowych zebym sobie zobaczyla i tyle. nie musze lazic z tymi ankietami zrobia to za mnie hihi :) chyba moj brzuch na nich wrazenie zrobil hihi
Wzięłaś ich na litość:-D
Jestem kupiłam 3 śpioszki; żółte, błękitne i niebieskie :tak:

Dzona ja coś pokombinowałam i mnie nie wylosowuje z BB w cakle ale nie wiem jak to zrobiłam, ja mam 5 zł zwrotu z podatku – masakra :confused:
Pokaż zdjęcia jak wrócisz z zakupów łazienkowych. Ja kombinowałam i dalej mnie wylogowuje:wściekła/y:

Dzoana
kochana mam nadzieję, że teraz się nie miniemy.

POZDRAWIAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI!!!!!!!
No i minęłyśmy się:-(
uffffffffff jestem

głowa mnie boli od rana, chyba jakieś ciśnienie :baffled:
po obiadku chyba będzie spanie :-p

bobo, marta sx powodzenia z ankietami...
no właśnie bobo pochwal się brzuszkiem i wstawiaj zdjęcie :-)
madlen, wiolka, scotland ( martę mamy :) uwiecznioną ) to samo, musimy udokumentować jak rośniecie ;-)
suonko trzymaj rękę na pulsie i nie daj się z tymi rachunkami
scotland przekopiuj na skype odpowiedź anisiaj :-)

anisiaj umarłam ze śmiechu - wyobraziłam sobie jak scotland cytuje Twoje słowa teściowej i ona robi wielkie oczy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:szok:

dzoana widzę, że nie tylko podejście do pracy nas łączy- ja już mam dreszcze jak pomyślę sobie o malowaniu i remoncie... a to już za 2,5 tygodnia :szok: nie znoszę TEGO !!!!

anaber masz jakieś teraz "dziwne" badania do zrobienia ????
No to możemy sobie piatkę przybić:-)
Dzisiaj przyszło rozliczenie za ogrzewanie, 700zł do zwrotu:-) Oczywiście w czynszu. Chociaż jedna dobra wiadomośc tego dnia, bo w pracy kicha:-(

My z Nastką sobie po obiedzie lezałysmy az usnełysmy sobie zdjecia z checia bym wam wrzuciła tylko mi internet szwankuje i nawet z urodzin małej zdjec wrzucic nie moge:wściekła/y: moze mu przejdzie to wrzuce na grupe:-) ja ostatnio miałam młode ziemniaczki z koperkiem i jajkiem sadzonym i kefirkiem a dzis mam pomidorówke mielone z ziemniakami i buraczkami:-p

Jestem pojechaliśmy do kawalerki spisaliśmy rzeczy jakie są jeszcze potrzebne a;e castorame odpuściliśmy sobie bo korki masakryczne - jutro rano pojedziemy
Aneczka nosz cholera brak mi słów najchętniej przyjechała bym do Ciebie i pomogła go wykopać :wściekła/y:
Dzonka ja zrobiłam tak jak wpisuje przy logowaniu hasło obok mam napis zapamiętać ze znakiem zapytania przy logowaniu wdusiłam to a przy opuszczaniu stronki nie wylogowuje się, i jak wchodzę to już mam.
Zjem coś i wkleję zdjęcia ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry