bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
scoti ja dodam moje giganta jak wroce do poznania
marta widziala moj brzuchol wielki wiec moze wam powiedziec ze wygladam jak hipcio haha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój chrześniak to miał tak samo jak był malutki, mój brat z żoną pojechali na wesele znajomych w góry i mały został u naszych Rodziców. Mówię Ci była masakra, cały wieczór płakał i płakał, Mama nie mogła go uspokoić. Mama powiedziała, że to ostatni raz ja go zostawiają na noc, chyba, że będą na tyle blisko, że moi Rodzice będą mogli go tam zawieźć lub brat będzie mógł przyjechać.dzoana nie znasz mojej tesciowejcudem udalo mi sie uniknac wyjazdu Mayi w te wakacje bo sama zobaczyla ze mala nawet do moich rodzicow na noc bez nas nie chce isc i jest ryk na cale inverness jak ma wsiasc do ich auta bez mamy, no ale oczywiscie pozniej zaczely sie teksty ze w tym roku napewno nie, ale ma nadzieje ze w przyszlym roku mala sie zmieni i chociaz na 2-3 tygodnie do nich poleci i co kilka tygodni od poczatku zaczyna walkowac temat i jako powod podaje ze sobie odpoczniemy hehe w dupie mam taki odpoczynek samo zamartwianie sie i tesknota:-
-
-( jak mala pojdzie do szkoly a ja do pracy na pelny etat to nie ma sprawy moze do dziadkow jezdzic na wakacje ale teraz ciezko mi nawet sluchac o tym ze moglabym jej nie widziec nawet kilka dni.....
Wzięłaś ich na litośćjestem dziewczynki
bylam w tej szkole ankiety dam dyrektorce a ona rozda po klasch pozniej mi da dzienniki zajec dodatkowych zebym sobie zobaczyla i tyle. nie musze lazic z tymi ankietami zrobia to za mnie hihichyba moj brzuch na nich wrazenie zrobil hihi

Pokaż zdjęcia jak wrócisz z zakupów łazienkowych. Ja kombinowałam i dalej mnie wylogowujeJestem kupiłam 3 śpioszki; żółte, błękitne i niebieskie
Dzona ja coś pokombinowałam i mnie nie wylosowuje z BB w cakle ale nie wiem jak to zrobiłam, ja mam 5 zł zwrotu z podatku – masakra![]()

No i minęłyśmy się:-(
Dzoana kochana mam nadzieję, że teraz się nie miniemy.
POZDRAWIAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI!!!!!!!
No to możemy sobie piatkę przybić:-)uffffffffff jestem
głowa mnie boli od rana, chyba jakieś ciśnienie
po obiadku chyba będzie spanie
bobo, marta sx powodzenia z ankietami...
no właśnie bobo pochwal się brzuszkiem i wstawiaj zdjęcie :-)
madlen, wiolka, scotland ( martę mamyuwiecznioną ) to samo, musimy udokumentować jak rośniecie ;-)
suonko trzymaj rękę na pulsie i nie daj się z tymi rachunkami
scotland przekopiuj na skype odpowiedź anisiaj :-)
anisiaj umarłam ze śmiechu - wyobraziłam sobie jak scotland cytuje Twoje słowa teściowej i ona robi wielkie oczy
dzoana widzę, że nie tylko podejście do pracy nas łączy- ja już mam dreszcze jak pomyślę sobie o malowaniu i remoncie... a to już za 2,5 tygodnianie znoszę TEGO !!!!
anaber masz jakieś teraz "dziwne" badania do zrobienia ????
moze mu przejdzie to wrzuce na grupe:-) ja ostatnio miałam młode ziemniaczki z koperkiem i jajkiem sadzonym i kefirkiem a dzis mam pomidorówke mielone z ziemniakami i buraczkami