reklama

Nasze sprawy...

aneczko kochana, bardzo Ci współczuję!

czy możemy coś dla Ciebie zrobić? jakoś Ci pomóc? kochana, nie odchodź od nas i nawet nie myśl o odejściu od Tomka, przepraszam, że to napiszę, ale teść wiecznie żyć nie będzie. Może naprawdę coś wynajmijcie co?

reklama
Aneczkaa-może tesciowi o to chodzi żebyś po prostu wzięła rozwód z mężem a przecież on cie wspeira porozmawiaj z nim że taka sytuacja cie wykańcza i nie możesz tak żyć a nie możecie sie jakos prawnie pozbyć teścia skoro tak ci życie zatruwa?może poszukaj radcy prawnego i zorientuj sie jak to wszystko wyglada przeceiż to nie moze tak być?Nie poddawaj sie jesteśmy z tobą pokaż temu bu.....wi że jesteś silną kobieta

druki z gazowni ... ale nie chodzi o to że to głupi świstek tylko ze on sie podał za mojego męża!!
Amela śpi dziś od 4 rano wojowała więc zmęczyła się strasznie i śpi ..

Mam dosyć :-( b poniżają mnie , obrażają , okradają, nachodzą , podglądają , i co ?? dupa nic z tym nie zrobię ...
chyba sobie od Was pójdę bo już nie chcę drugiego dziecka ...
Chcę spokoju .. kocham Tomka i to tak naprawdę ale chyba rozwód to jedyne wyjście ... jezuuu znowu ryczę przez tych przygłupów...................... ale ja już nie chcę tak żyć .. te 5 lat mi wystarczyło.........
Słońce, to jest przestępstwo, można to zgłosić na policję. Mówię serio serio i ani myśl od nas uciekać. Bez Ciebie nie byłoby tak samo:-( Pomyśl sobie, że ta gadzina wygra jak się rozstaniecie:-( Jak możemy Ci pomóc?
A oto co kupiłam :
śpioszki dzisiaj kupiłam, ręczniczek z kapturkiem i kocyk polarowy jakiś czas temu :)
Zobacz załącznik 463110Zobacz załącznik 463111Zobacz załącznik 463112Zobacz załącznik 463113 a te ręczniczki dostałam od mamci mojej do wycierania buźki są takie malutkie :)

Śliczne wszystko:tak:

jestem o ja :)

kurcze zeszło mi się trochę pojechałam po Igora w drodze powrotnej pojechaliśmy kupic sandałki bo kurcze od zeszłego roku noga urosła mu dwa numery :szok: i wszystkie buty do wymiany :baffled: poźniej na lody mnie mały gargamel namówił zakupy

Bietka nie a powinnam :szok: kurcze nie strasz mnie mam tylko bad. ogólne moczu, morfologia, i poziom przeciwciał a Ty co masz zrobić ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aneczka na prawdę bardzo Ci współczuję kurcze mam ochotę temu teściowi Twojemu dupe skopać :wściekła/y: ale pamiętaj do z.ych ludzi zło wraca, przyjdzie do niego sprawiedliwość jeśli masz ochotę to płacz i nie wstydź się mi zawsze lepiej jak sobie popłaczę. Jeszcze trochę i m będzie przy Tobie nie martw się

A oto co kupiłam :
śpioszki dzisiaj kupiłam, ręczniczek z kapturkiem i kocyk polarowy jakiś czas temu :)
Zobacz załącznik 463110Zobacz załącznik 463111Zobacz załącznik 463112Zobacz załącznik 463113 a te ręczniczki dostałam od mamci mojej do wycierania buźki są takie malutkie :)
piękne rzeczy ...
aneczkaa nie możesz się poddać, dlaczego masz zrezygnować z miłości swojego życia PRZEZ NICH ??????????? to nie jest dobre rozwiązanie !!!!
zostawić męża... przecież on stoi po Twojej stronie...
zagryźć zęby i przetrwać, jak najszybciej ich spłacić... a może oni chcą byście się wyprowadzili z tego domu???
nie znam dokładnie Waszej sytuacji, ale może WARTO dla świętego spokoju zostawić to w cholerę i zacząć nowe życie w np. wynajętym mieszkaniu ???
płacimy kredyt za ten dom .. 1300 zł miesiecznie kredytu plus kasa na to co na bieżąco się psuje.. Teść nei chce tego domu tzn chciałby jakbyśmu mu dali i kredyt spłacali bo on spłacać nie chce ...
aneczko kochana, bardzo Ci współczuję!

czy możemy coś dla Ciebie zrobić? jakoś Ci pomóc? kochana, nie odchodź od nas i nawet nie myśl o odejściu od Tomka, przepraszam, że to napiszę, ale teść wiecznie żyć nie będzie. Może naprawdę coś wynajmijcie co?
tylk go killim chyba :) albo wsparcie duchowe
Aneczkaa-może tesciowi o to chodzi żebyś po prostu wzięła rozwód z mężem a przecież on cie wspeira porozmawiaj z nim że taka sytuacja cie wykańcza i nie możesz tak żyć a nie możecie sie jakos prawnie pozbyć teścia skoro tak ci życie zatruwa?może poszukaj radcy prawnego i zorientuj sie jak to wszystko wyglada przeceiż to nie moze tak być?Nie poddawaj sie jesteśmy z tobą pokaż temu bu.....wi że jesteś silną kobieta
rozmawiałam wyłam byłam non stop na lekach wyciszajacych ...
Słońce, to jest przestępstwo, można to zgłosić na policję. Mówię serio serio i ani myśl od nas uciekać. Bez Ciebie nie byłoby tak samo:-( Pomyśl sobie, że ta gadzina wygra jak się rozstaniecie:-( Jak możemy Ci pomóc?

Śliczne wszystko:tak:

wspierać duchowo lub pomóc go zakopa ć w ogrodzie to chociaż do pierdla sama nie pójdę :)

jestem o ja :)

kurcze zeszło mi się trochę pojechałam po Igora w drodze powrotnej pojechaliśmy kupic sandałki bo kurcze od zeszłego roku noga urosła mu dwa numery :szok: i wszystkie buty do wymiany :baffled: poźniej na lody mnie mały gargamel namówił zakupy

Bietka nie a powinnam :szok: kurcze nie strasz mnie mam tylko bad. ogólne moczu, morfologia, i poziom przeciwciał a Ty co masz zrobić ??
moja ma gigantyczne stopy !! ma 2 latka i nosi rozmiar 24 - jak jej 4 letnia kuzynka...

anaber spokojnie... ja też mam morfologię i mocz, ale ostatnio kazał mi zrobić wymaz ... wiadomo skąd i byłam dziś. W pracowni mikrobiologicznej się dziwili po co??? bo takie cosik robi się przed samym porodem, a ja mam jeszcze trochę czasu...
na pewno zleci Ci lekarz ten wymaz gdzieś36-38 tydz:-)

aneczkaa popieram martę
jak nie chce tego domu to po co przyłazi do Was ?????????
a co m mówi??? wspiera Cię, dodaje sił ???

Tak, będziemy gadać ze sobą tylko między celami;-)
Bietka, pewnie przyłazi, żeby pozatruwać Aneczce życie:wściekła/y: Niektórzy tak mają, to sa takie wampiry energetyczne, robią wszystko, żeby uprzykrzyć innym życie.
Aneczka, a co na to policja? Zgłaszałaś kiedyś sprawę o nękanie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry