Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bietka,Dzoana-ona jest prze kochana szczera czasem jak coś palnie to klekajcie narody ja też tak mam nie wyobrażam sobie braku rodziców zwłaszcza mamy która wspierała mnie jak byłam gówniarą w ciąży i cały czas pomagała do tej pory zawsze słuzy mi pomoca jest nieoceniona Aneczka-duże pocieszenie masz w swojej kochanej córusi radości tyle daje krupeczka
dzoana-dobranoc mam nadzieje że bólk ci odpuści Aneczkaa-z psem bedziecie mieć wesoło u nas Nastka dokarmiała suczke marchewkami z zupy których nie lubi i suczka szła na ten układ także mała dojdzie do porozumienia z pieskiem napewno szybciutko
wiolka az sie lezka w oku kreci... kochany ten twoj szkrab
aneczkaa to widze ze nasze panny maja wielkie stopy moja tez 2 latka i nosi rozmiar UK 8 czyli PL 26 dluzej niz 3 miesiace w jednym rozmiarze nie chodzi bo juz wyrasta, mam nadzieje ze niedlugo zwolni;-)
Aneczkaa-napewno będzie dobrze Scotland-taka aparatka z niej to niezłe stópki mają te wasze księzniczki kawał nóżki moja ma malutkie nóżki bo u niej wolnie rosną więc u nas to jest 23 lub 24