reklama

Nasze sprawy...

A ja właśnie obrałam szparagi a m ćwiczy na orbitreku i krzyczy co robisz? a ja patrze na szparagi, wiesz coś mi przypominają, on tylko nic nie kombinuj a ja mu na to właśnie szukam najgrubszego ha ha ha ha ale miał minę

reklama
aneczko kochana, nie odbierz tego źle, ale czy jesteś świadoma jakim diabełkiem będzie taki labek? to bardzo energiczne psy i po 10 miesiącach, skoro go oddają, to możesz się spodziewać wszystkiego, zwłaszcza jeśli piszą, że wymaga treningu posłuszeństwa... kochana dobrze to przemyśl. My mamy psiaka ze schroniska, jest cudowna, ale wymaga od nas wiele pracy. Gdybym mogła to pomagałabym tysiącom zwierzaków w schroniskach, ale na takie ogłoszenia jak to od labka reaguję alergią, bo pokazują jak bardzo ludzie są nieodpowiedzialni i jak szybko pozbywają się zwierzaka...wybacz kochana moje 5 groszy, ale piszę do z serca - do Ciebie i z serca do zwierząt.

weź przestań !! za mną chodzą szparagi !! masaktra tak mi sie chce zapieczonych np w sosie beszmalowym lub ugrilowanych albo zupka szparagowa z lanymi kluseczkami.......... mmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aneczko kochana, nie odbierz tego źle, ale czy jesteś świadoma jakim diabełkiem będzie taki labek? to bardzo energiczne psy i po 10 miesiącach, skoro go oddają, to możesz się spodziewać wszystkiego, zwłaszcza jeśli piszą, że wymaga treningu posłuszeństwa... kochana dobrze to przemyśl. My mamy psiaka ze schroniska, jest cudowna, ale wymaga od nas wiele pracy. Gdybym mogła to pomagałabym tysiącom zwierzaków w schroniskach, ale na takie ogłoszenia jak to od labka reaguję alergią, bo pokazują jak bardzo ludzie są nieodpowiedzialni i jak szybko pozbywają się zwierzaka...wybacz kochana moje 5 groszy, ale piszę do z serca - do Ciebie i z serca do zwierząt.
mam 2500 m kw działki z czego połowa oddzielona na takie pole gdzie nic nie ma więc miałby gdzie sie wyszaleć :)
od dawna myślimy o psie i choć teraz szukaliśmy kota w necie to ten piesek nas uraczył .. nie piszę że biorę go na 100% najpierw muszę jechac obejrzeć sprawdzić reakcje małej itp akurat my jesteśmy odpowiedzialni w takich decyzjach i to nie jest takie hop siup :)

Ostatnia edycja:
Witam się i ja kurcze dziś miałam taki niespokojny sen i w nocy 3 skurcze w łydkę mnie chwyciły masakra, chyba pójde do apteki po magnez

reklama
hej dziewczyny :) jestem po wizycie :) dostalam gynokadin 2mg 3 razy dziennie to estriadol :) i wizyta w piatek za tydzien a przewidywany transfer 22 maja chyba ze owulacja pozniej bedzie to pozniej :) zobaczymy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry