reklama

Nasze sprawy...

dzoana - no ja właśnie kupię dzisiaj ten fembion, po tym poronieniu chcę się jak najlepiej przygotować, o ile to w ogóle możliwe, ale chcę zrobić, co mogę...chociaż i tak, co ma być, to będzie. dzisiaj na którą idziesz do pracy?

wiecie co, zauważyłam, że jak Bobo zajęta, to forum jakoś słabiej nam idzie, prawda? Bobo nakręca ruch :)))

reklama
Anisiaj, do końca tygodnia mam na 14:-( Bobo trzyma nas w ryzach:-D Ale nieważne ile, ważne, że nasz watek dobrze sie ma.

witaj bobo :-)

odkurzyłam całe mieszkanie ... czasem marzę by mój pies przestał się lenić :-D
idę pod prysznic, bo na 12 do endokrynologa jadę ( chyba Wam pisałam, na poprzednim wątku, że mam niedoczynność tarczycy i co m-c mam kontrolę tsh i ft4)... także wpadnę po obiadku ...

anisiaj dzoana ja tylko doradzam.... ja po tym femibionie dobrze się czuję... wiem, że po Pregna dziewczyny miały mdłości ... tak naprawdę jest mnóstwo witamin dla kobiet w ciąży już z kwasem foliowym, także anisiaj jak kupisz femibion to już kwasu foliowego nie - w femibionie jest go wystarczająco dużo :-)
natal 1 kosztuje u mnie ok 30-35 zł na miesiąc
natal 2 -55 zł za m-c, ale on ma dodatkowo kapsułki DHA

miłego dnia :-)

dzoanko sama nie wiem ostatnio jestem zdechla wszystko mnie wkurza wczoraj przez tel z mezem sie pozarlam i dzis nawet mu nic nie napislaam ani on mnie wiec w dupie z nim no strasznie nerwowa jestem ostatnio haha

Bietka, ja po femibionie tez się dobrze czułam, ale stwierdziłam, że mam urozmaicone menu, więc nie potrzebuje dodatkowych witamin. Musze to jeszcze raz przemysleć.
Bobo, może te nerwy to przez hormony?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry