reklama

Nasze sprawy...

bietka - dzięki kochana, już kupiłam :) zapłaciłam 34 zł i zaczynam od dzisiaj brać. idę o 13 na spacer z psem, idziesz z nami?;)

dżoana - no to się wyśpisz w tym tygodniu :)

bobo - ja też wszystko zwalałam na ciążę ;P chociaż ja to byłam na początku chodzącą krainą łagodności, aż się M nie mógł nadziwić :)

reklama
dziewczynki slyszalyscie by ktos sluchal tetna plodu przez stetoskop? bylam kiedys u lekarza juz w ciazy i mi przykladla steoskop do brzucha hihi. mam w domu i przykladam i slysze tylko bul bul haha dzidzia jeszcze za mala zeby uslyszec serduszko :(

Witam Was Kochane-miłego dnia dziewuszki!!!
No i od razu przepraszam,że zniknęłam bez pożegnania-PRZEPRASZAM NAJMOCNIEJ!!!
Nadrobiłam was i jestem w szoku,tym co wyprawia ta marna imitacja teścia aneczki:wściekła/y::szok:!!!
Aneczko kochana zapewniam cię,że można wykurzyć dziada z klasą bez kasy.Po pierwsze to pozew o podrobienie podpisu,po drugie pozew o nękanie fizyczne i psychiczne(w którym wnioskujesz o zakaz zbliżania się!) i po trzecie pozew o kradzież.Za wszystkie te pozwy nie pobiera się opłaty lub są to niewielkie kwoty.Dopuki nie będziesz żądać pieniędzy w pozwach,to nie zrujnujesz się finansowo a dziada się pozbędziesz i odzyskasz spokój ducha i szczęście swojej rodziny!Nie myśl o rozwodzie,bo to błąd-nie daj satysfakcji tamtym i pomyśl nad pozwami.A psinka to dobry pomysł tym bardziej,że macie dużo terenu .
Jestem myślami z Tobą i tak jak dziewczyny będę Cię wspierać jak tylko potrafię!!!
Jakby co to nawet zapraszam do siebie do Gorzowa na któryś łikendzik tak na pogaduchy do poduchy i nie tylko.

bobo nie przejmuj się ,ja też miałam huśtawkę nastrojów w ciąży.
Anisiaj ja przed ciążą brałam Pregna Plus czy jakoś tak i czułam się dobrze.
Co do rozmiaru stópek to mój 2 letni Franul ma 23-24.

witam się i ja ...
pospałam troszkę dłużej dzisiaj :-)

marta ja też mam skurcze, biorę blu mag jedyny bo nie muszę łykać 3 x dziennie tylko raz, dla mnie zapominalskiej to wygoda :-)

aneczkaa
jak się wyciąga plastolinę z włosów, obyś fryzury nie musiała zmieniać :-) hehehe, kiedy jedziesz oglądać psa ???

anisiaj takie sny nie są przyjemne, ale pokazują, że głęboko to przeżywasz ...
jak ja zaczęłam się przygotowywać do ciąży to lekarz zalecił mi brać femibion natal 1 ( dla starających się i do 13 tyg.) jestem wierna tym witaminkom, tylko teraz biorę femibion natal 2 od 13 tyg. do końca... a potem femibion mama.

anaber trzymam kciuki za egzamin :-)
na szczęście to ciastolina więc twardnieje i się wykrusza :)
Co do pieska nie odpisali jeszcze ... moze nieaktualne .. a tel nie ma w ogłoszeniu więc czekamy ..
Witam się i ja:-)
Wczoraj zaczęło się o ćmienia, a ledwo dojechałam do domu, bo chwyciły mnie mdłości. Skończyło sie na tym, że musiałam wziąć dwa ibupromy, bo bym nie zasnęła:-( Mam nadzieję, że dzisiaj juz mnie nic boleć nie będzie.
Aneczka, to piękne co robisz, że zamist kupowania szczeniaka (bo ładny i słodki) wolisz przygarnąć jakieś psisko:tak: My przygarnęliśmy kota i jesteśmy zadowoleni, ale do tej pory ma jakieś lęki i jest bardzo strachliwa. Nie wiem co jest przyczyną, czy jakaś trauma czy taka po prostu jest. dzieci boi sie jak ognia, a jak przychodzi do nas ktoś obcu to śmiga i się chowa do kanapy:zawstydzona/y:
Anisiaj, mi lekarka kazala brać Femibion 1, ale to wzmocniony kwas foliwoy, więc stwierdziłam, że równie dobrze mogę brać folik, który jest 7 razy tańszy
Anaber, kciuki za egzamin, na pewno świetnie Ci pójdzie &&&&&&&&&&&&&
ja mam tyle miejsca że jeszcze króliczka i kotka bym wzięła :)
a T. marzy o kózce hihih
jestem :) wstalam z ledwoscia bo jeszcze bym spala no ale glod mi nie pozwolil wiec jem chleb z pasztetem i ogoreczki malosolne hihi a pozniej ide sie z kumpela zobaczyc :)
milego dnia dziewuszki :)
ależ mi apetytu narobilaś!!!!!

ja od 2 h prasuje sie mi nazbierało :)

Sorry, ze na chwilę zniknęłam, ale robiłam obiadek dla siebie do pracy i M:-)
Aneczko, jesli myślisz o tym labradorze to pamietaj, że on potrzebuje bardzo duzo ruchu, ponieważ ta rasa ma skłonność do nadwagi (pewnie przez te piekne oczeta, które wołają "Daj mi coś dobrego na przekąskę";-)). Ta rasa to takie małe dziecko, sama energia, ale za to jest to wymarzona dla dzieci, bardzo cierpliwa i pogodna. Jesli nie uda Ci sie z tym psiakiem, to na stronach Towarzystwa opieki nad Zwierzetami lub schronisk jest pelno ofert ze zwierzakami do przygarnięcia. Tylko "minusem" takich zwierzaków jest to, że są często skrzywdzone przez ludzi, więc potrzeba dla nich mega cierpliwości, ale to możesz porozmawiać z Anisiaj, ona przygarnęła takiego psiaka. ale nagrodą jest wierny towarzysz i pogodne zwierzę. Zobacz na grupie zdjęcie psiunki Anisiaj zaraz po przyjściu ze schroniska i po rehabilitacji, wielka zmiana. Mi się łezka zakręciła w oku, takie zwierzeta są dużo wierniejsze i bardziej wdzięczne za dobro niż zwierzaki wziete od maleńkiego i wychowywane w normalnych domach.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bobo, od dłuższego czasu chodziła za mną wątróbka duszona z cebulka, no i w końcu zrobiłam. Do tego pomidorki i rzepa:-) M pewnie zapoda sobie ziemniaki i kasze

ja mam dzis obiadek z wczoraj kapustke mniammmmmmm. tata spi po nocce wiec ja cicho sobie siedze hihi :)
dziewczynki po co mierzy sie brzuch w ciazy? tak mysle ze zmierzylabym sobie ale nie wiem po co sie to robi hihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry