dżoana - ja też dam klapsa!!!! proszę mi się tu nie załamywać, bo nie przyjmę do klubu wakacyjnych mam
martuś - jak ja trafiłam do szpitala z drugim plamieniem, to gin przepisał mi to magne b6, mówiać, że to rozluźnia macicę, żeby tak nie bolała - dokładnie tak powiedział. I miałam dawkę 3x1. potem się zdziwiłam, bo na ulotce jest coś, że w ciąży się nie zaleca chyba? nie wiem dokładnie, ale mi to przepisał gin dla dobra ciąży, więc chyba możesz brać
bietka - wiesz co, jak chodzę z moim psem to ciągle się zastanawiam jak Ty z brzuszkiem dajesz radę na spacerach, a zaraz potem nachodzi mnie taka rozczulająca myśl, że musicie pięknie razem wyglądać

moja gwiazda mi dzisiaj zginęła w lesie, bo znalazła tropy dzika. A potem biegła do mnie spanikowana. Wierzcie mi, niefajnie mieć psa szaleńca w lesie gdzie jest dzik na dziku
aneczko - widzę, że zaczynasz promo na fejsie, super

a może bloga załóż kochana i jakiś fan page? bo póki masz to jako profil to nie można polubić tylko być znajomym, a jak już byś miała fan page to możesz się promować jak dzika (prowadziłam taki fp przez rok dla komercyjnego portalu, naprawdę szybko się zbiera fanów, a potem wieść się niesie i masz kolejnych klientów). Blog mojego psa i mój o psychologii też mają i np. dzięki temu dostałam zniżki na karmy i propozycję od kolejnego portalu dla dzieci