reklama

Nasze sprawy...

nie tylko bobo , dzoanko kochana - ale ja też dam klapsa !!! nie wolno tracić nadziei - zobaczysz te kreseczki szybciej niż się spodziewasz !!!!!
dzoana ja też kocham te wszystkie letnie smakołyki, ach............. niech świeci słonko i niech dojrzewają te owoce !!!!!!!

reklama
dżoana - ja też dam klapsa!!!! proszę mi się tu nie załamywać, bo nie przyjmę do klubu wakacyjnych mam :P

martuś - jak ja trafiłam do szpitala z drugim plamieniem, to gin przepisał mi to magne b6, mówiać, że to rozluźnia macicę, żeby tak nie bolała - dokładnie tak powiedział. I miałam dawkę 3x1. potem się zdziwiłam, bo na ulotce jest coś, że w ciąży się nie zaleca chyba? nie wiem dokładnie, ale mi to przepisał gin dla dobra ciąży, więc chyba możesz brać

bietka - wiesz co, jak chodzę z moim psem to ciągle się zastanawiam jak Ty z brzuszkiem dajesz radę na spacerach, a zaraz potem nachodzi mnie taka rozczulająca myśl, że musicie pięknie razem wyglądać :) moja gwiazda mi dzisiaj zginęła w lesie, bo znalazła tropy dzika. A potem biegła do mnie spanikowana. Wierzcie mi, niefajnie mieć psa szaleńca w lesie gdzie jest dzik na dziku :)

aneczko - widzę, że zaczynasz promo na fejsie, super :) a może bloga załóż kochana i jakiś fan page? bo póki masz to jako profil to nie można polubić tylko być znajomym, a jak już byś miała fan page to możesz się promować jak dzika (prowadziłam taki fp przez rok dla komercyjnego portalu, naprawdę szybko się zbiera fanów, a potem wieść się niesie i masz kolejnych klientów). Blog mojego psa i mój o psychologii też mają i np. dzięki temu dostałam zniżki na karmy i propozycję od kolejnego portalu dla dzieci :)

Anisiaj farmaceutka powiedziała że mogę go brać kazała 1 tabletkę dziennie. Szukała mi takich które nie mają witamin tylko sam magnez bo ja biorę falvit mama dlatego dała mi te akurat.

Mam jeszcze pytanko jak wypiję sobie kawkę ricore na pół z mleczkiem w filiżance to nic mi nie będzie nie? Dodam że mam niskie ciśnienie bo przeważnie 90/60

Aneczka uwierz w siebie kochana i do przodu :) a jak sprawy z teściem? już lepiej ?

Ostatnia edycja:
dzoana nie wysiedzisz dzisiaj w pracy - bo klapsy masz od wszystkich :-)

marta po ricore nic Ci nie będzie

aneczkaa super sprawa :-)

anisiaj ja uwielbiam spcaery z moją niunią, tylko, że trasa, która zajmowała mi przed ciążą 30 minut, teraz zajmuje mi 1h i 30 min, ale pies szczęśliwy. Też mam w lesie dziki - ale moja się boi i nie ucieknie za tropem... mam też problem z rowerzystami bo ich często nie słyszę, a oni jadą tak szybko... i moja sunia ich nie lubi - więc muszę ją trzymać, a jak jest wąska ścieżka w lesie , to porażka :zawstydzona/y:

myślę czy nie robić też materiałowych torebek ... rączki z drewna zrobione i do tego lubić materiał lub (??) samemu wyplatać ... wyplatać mogłabym w ogrodzie sobie ze spokojem . hmmm ale to potem zaś .. najpierw czeka mnie misja z tymi imionami na pandorze :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry