reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anisiaj, też dzisiaj udostępniłam. Jak tylko M będzie robił przelewy opłatowe to powiem mu, żeby wpłacił pieniądze. Nóż mi się w kieszeni otwiera jak coś takiego widzę. Jak można być takim potworem, takiego to bym sama do płotu przywiązała i zostawiła bez jedzenia i wody:wściekła/y:

Byłam,byłam.Leczyłam się przez kilka lat ale tylko żołądek sobie popsułam.Gdyby znali przyczynę migren to wtedy można to leczyć,a tak? Tylko eksperymentują.
Wiesz co mi powiedział ks.Irek? Że będę miała jeszcze dziecko ale musze na nie trochę poczekać.

Dzoana się załamuje? Bedzie dobrze...

dżoana - wiesz ja bym zrobiła tak samo. Często jak patrzę na naszą Nucię, to myślę sobie, ile wycierpiała przez człowieka. Jej "własciciel" przywiązał ją drutem do słupa na wylotówce z Wawy 23 grudnia 2010. Być może miał już "lepszego" psiaka dla dzieci na święta, a może był kretynem nastolatkiem...nie wiem...stała na mrozie kilknaście godzin, odmrożone łapy. Dopiero jakiś pan ją zawiózł do Psiego Anioła, oni szukali jej domu i tak trafiła do nas. Minęło prawie 1,5 roku a ona ciągle ma dużo lęków i chodzi za nami jak cień, nawet do łazienki (czasem jak czegoś zapomnę np. z kuchni to już nie wracam, bo mi jej szkoda, że tak łazi). I naprawdę gdybym mogła, to bym jej wynagrodziła całe zło, jakie zrobił jej jeden człowiek...

a w ogóle gdybyście chciały kiedyś poczytać jej historie, to ma bloga :)
http://nuciaczek.wordpress.com/informacje/

gosiulku - no to chyba dobre wieści, ciekawe co to znaczy "trochę"...ja się chce z nim spotkać jakoś w czerwcu, kiedy zaczniemy myśleć o kolejnym dziecku. Wiesz moja koleżanka z pracy leczy migreny jakimś bardzo drogim lekiem w zastrzykach, mówi, że jej to ułatwia przejście ataku, ale jak ma okres migren to wydaje 2 tys tygodniowo (tylko, że jej mąż zarabia 40 tys miesięcznie, więc może sobie pozwolić). Nic tylko chorować...

Ostatnia edycja:
dziewczynki wiecie co? pracowalam w przedszkolu i powinnam takie rzeczy wiedziec a ja nie pamietam :( musze napisac babce z cwiczen jaka pomoc dydaktyczna najchetniej uzywam i dlaczego i same ohy i ahy o niej :( a ja nie mam pojecia co to by moglo byc :( masakra ze mna:(((((

Anisiaj, a ja siedzę i ryczę. To straszne ile okrucieństwa mają ludzie, a prawo jest takie bierne:wściekła/y: Jak widziałam zdjęcie Twojej suni przed i po to nie mogłam uwierzyć, że to ten sam psiak. Musffinek na szczęście już coraz lepiej, ale widać, że ma długą drogę przed sobą:-( Ludzie tak bez serca porzucaja zwerzęta, a ja pamiętam jak walczyliśmy o życie naszej Herusi, do końca i nie przejmowaliśmy się ile to będzie kosztować. Lepiej, żeby teraz nikt nie przyłaził do mnie, bo jestem cała czerwona i napuchnięta.

Moja kolezanka miała takich sąsiadów a mieszka na wiosce i dookoła ma las i 3 domki razem z jej. ma tam 3 konie, 5 psów, kury i króliki a i świnkę wietnamską. Jej sąsiedzi wrzucili koniom trutkę, jednego psa otruli jamniczka nie dali rady go odratować a labradorka małego przywiązali do torów kolejowych - to są dopiero walnieci ludzie

O matko ile pieniędzy.
jak ja bym chciała tyle zarabiać:-pilu dzieciom bym pomogła.
Myślę że dobra.Jedz,umawiaj się.Kup sobie jego książkę.Dziewczyny z pożegnań też się wybierają.Jedna była i jest bardzo spokojna...

reklama
Marta, a wiesz co jest w tym najgorsze? Że nie ma kary na takich ludzi, nawet jak dostaną wyrok, to następnego dnia mogą iść do schroniska, przygarnąć następne zwierzę i kolejne zakatować:wściekła/y: A kary są śmieszne, dwa lata w zawieszeniu i 1000zł grzywny, a i tak rzadko jest wymierzany maksymalny wymiar kary:wściekła/y:
Anisiaj, takie osoby jak Ty sa dla mnie światełkiem w tunelu:-D
Bobo, dasz sobie radę, to nie może być trudne zadanie. Ale mi dupsko przetrzepałaś:szok:
Gosiulek, mam koleżankę z migrenami, więc z jej opowiadań wiem, że to ciągła walka nie do wygrania. Jeden lekarz jej mówi, że ma migreny, bo za długo śpi, drugi, że śpi za krótko, trzeci, że dlatego, że bierze tabsy antykoncepcyjne, a kolejny, że powinna brać, ale bez przerwy. Więc co lekarz to kolejna teoria.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry