reklama

Nasze sprawy...

kurde za dużo pomysłów za mało rąk :)
Gosiu czekam na kuriera bo się pogibali i mi pół zamówienia wysłali .. dziś miał być kurier z reszta m.in produktem bez którego nie mogę zrobić drugiego chustecznika ... jestem wściekła bo wcześniej nie było i kupiłam zamiennik który jest tak bardzo do dooopy że musiałam szlifować 5 przedmiotów ... ;/ grrrrrrrrrrrrrrr
Więc przepraszam za opóźnienie
:((((

reklama
Wiecie co ale mój m mnie wkurzył znów.... no ja go kiedyś uduszę przysięgam, zapomniałam hasła do logowania w Milenium i zaczął na mnie krzyczeć ze gamoń jestem i że siedzę w chacie nic nie robię i nawet nie potrafię zapamiętać hasła nosz kur.... :wściekła/y:

Ps. Laski dostałam kasę z ZUS-u planowo i 100% w całości, także Anisiaj nie załamuj się na zapas bo jak widzisz wywiązują się jak na razie...

zaparzyłam sobie meliskę

Ostatnia edycja:
pospalam sobie :) cos mi siedzi na zoladku nie moge na boku lezec bo mi niedobrze a teraz jak kichanelam to jajniki mnie zakluly no masakra
dzoanko
0shoot.gif
2krzeslo.gif
42rzeznia.gif
niegrzeczny.gif
0bicz.gif

wiesz za co?????? no i teraz masz byc grzeczna bo bedzie wiecej :P

Martuś - to dobre wieści z tym zusem, a M olej. Wrrrrr...jak ja nie lubię takich tekstów. Może wyjedź do mamy, zostaw go bez jedzenia i w bałaganie, to zobaczy jak nic nie robisz?

Gosiulku - trzymaj się dzielnie!

słuchajcie, nasz Gosiulek zamieścił na fejsie link do sprzedaży domu - sprzedają go ludzie, którzy chcą pomóc swojemu synowi. Wiadomo, że domu nie kupimy, ale może kupując ciuszki itp dla maluszków, znajdziecie coś dla siebie na aukcji, która jest dla tego Frania? Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dzięki Dziewczynki, dobrze, że jeszcze ktoś wierzy w moje II, nawet gdy we mnie wiara podupada:-(
dzoana nie wysiedzisz dzisiaj w pracy - bo klapsy masz od wszystkich :-)

marta po ricore nic Ci nie będzie

aneczkaa super sprawa :-)

anisiaj ja uwielbiam spcaery z moją niunią, tylko, że trasa, która zajmowała mi przed ciążą 30 minut, teraz zajmuje mi 1h i 30 min, ale pies szczęśliwy. Też mam w lesie dziki - ale moja się boi i nie ucieknie za tropem... mam też problem z rowerzystami bo ich często nie słyszę, a oni jadą tak szybko... i moja sunia ich nie lubi - więc muszę ją trzymać, a jak jest wąska ścieżka w lesie , to porażka :zawstydzona/y:
Juz mnie dupsko boli, że ledwo siedzę:zawstydzona/y:
Hej
Aniu jak moje zamówienie?

Dziewczynki nie ma mnie bo źle się czuję i czasu brak....
Ale fizycznie się źle czujesz? Co Ci Kochana?
Wiecie co ale mój m mnie wkurzył znów.... no ja go kiedyś uduszę przysięgam, zapomniałam hasła do logowania w Milenium i zaczął na mnie krzyczeć ze gamoń jestem i że siedzę w chacie nic nie robię i nawet nie potrafię zapamiętać hasła nosz kur.... :wściekła/y:

Ps. Laski dostałam kasę z ZUS-u planowo i 100% w całości, także Anisiaj nie załamuj się na zapas bo jak widzisz wywiązują się jak na razie...
Ja hasła mam zapisane w domu w specjalnym zeszyciku.
Z tym ZUSem to mnie pocieszyłaś, bo ja drżę o planowe przelewanie kasy, oczywiście w przyszłości.
Dziewczyny widziałyście ogłoszenie o Muffinku na fejsie? Brakuje mi słó na takie okrucieństwo:wściekła/y: Tak zagłodzić zwierzę, gdybym miała większe mieszkanie i niżej to sama bym go przygarnęła
:-(

dżona - ja widziałam, sama je udostępniam od wczoraj. Mój M mówi, że odetnie mi net, ale moim zdaniem nawet takie udostępnianie pomaga, może ktoś wpłaci chociaż złotówkę. No chyba,że fejs jest tylko od kwejków i koko sroko euro spoko...

gosiulku - często tak masz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry