już jestem...
wyniki mam ok, co oznacza, że nie zwiększam dawki leków, dalej mam EuthoryxN50 - widocznie małemu to wystarcza, oczywiście w pon kolejna morfologia, mocz, ale super, bo na środę do gina będę miała świeże wyniki.
bobo próbowałam słuchać stetoskopem , ale nic nie słyszę :-) pytałam lekarza to śmiał się ze mnie

co do mierzenia obwodu brzucha - nie robię tego i nie słyszałam po co się to robi -raz tylko mierzyłam, jak sukienkę na allegro chciałam kupić
anisiaj mam nadzieje, że przypasują Ci te witaminki i będą Ci towarzyszyć do końca - tak jak i mnie

))) anisja ja o 13 jeszcze u lekarza byłam, teraz u nas gorąco - więc psinka pójdzie ze mną lub z m dopiero ok 18:30 - żeby słonko przynajmniej zaszło ...
martasx nawet powinnaś jeść magnez ... spokojnie, każdej z nas gin przepisał magnez... więc spokojnie możesz łykać 3x1 tab- chyba, że masz jakiś inny magnez... standardowo chyba jest 3 x 1.
dzoana bardzo chciałabym wierzyć, że dostarczam maluszkowi niezbędnych witamin z samego pożywienia, ale wiem, że chyba to nie jest możliwe. Owszem nie żywię się fast food;ami, jem normalnie - ale w dzisiejszych czasach, kiedy te produkty są naszpikowane chemią... nie wiem, czy mają tyle witamin co powinny :-( zresztą ja zaszłam w ciąże jesienią, więc było mniej warzyw i owoców niż teraz :-) Wy letnie kobietki macie supeeeer... za niedługo zobaczycie II kreseczki ( operacja " lato" ) i będziecie mogły wcinać, truskawki, winogronka, czereśnie i wszystko co dobre w lecie :-)
witajcie
wiolka i
justi
dziewczyny mam ochotę na arbuza !!!!!!!!!!!!!!!