Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
smerfie - oj ile się sunia napłakała przy tym ,ale czysta )) jak u Was wygląda weekend majowy ? pracujecie ? bobo , 6 mamo ja chcę taką zawieszkę )) justi Ty skalpelku )) hihihihihi
mam wyrzuty przy Was że nie ćwiczę
dziś mam wizytę o 17:15 i podejmujemy decyzję z moim ginem
https://www.youtube.com/watch?v=bA2n6UC7nIo
Bietka, ja muszę znowu się zmotywowwać, bo pomimo diety waga stoi na 73,4. Słodycze znowu częściej przemawiają, ale muszę się wziąć za ćwiczenia.
justi dzieki pozniej wyprobuje bietka mi takie cuedenka nie wyjda ale moze 6 mama by Ci takie cos zrobila ? popatrz sobie na necie sa rozne wzory fajna taka zawieszka taka orginalna
justi no moja motywacja do ćwiczeń jest zerowa :-( schudłam ale wiem że ćwiczenia poprawiły by wygląd skóry - na brzuchu brak jej jędrności mimo balsamów, wiem że po ćwiczeniach, ciało jest takie "zwarte" bobo OK, będę molestować Krysię, w weekend majowy wydziergacie nad maltą dla mnie zawieszkę marta ubierz Olinka na cebulkę - bo potem ma być ponad 22 st a teraz jest 12, nóżki teraz kocykiem i bluzę + kurteczkę , potem zdejmiesz kocyk i kurtkę