reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry dziewczynki!!!
U mnie tak jak u Bobusia,jesiennie,deszczowo i tylko 9 st na plusie.
Bietka dziękuję humorek znacznie lepszy!!!
Anisiaj ja ci wypicuję mieszkanko na przybycie Zosieńki,a potem pomogę sprzątać Justi,Bobo i Bietce oraz Kindze .Jak chcesz to ja przyjadę do Wawy i kill im tego niedźwiedzia!!!

Muszę się wam pochwalić z małego sukcesiku Franusia już zaczyna się 3 dzień bez smoczka i sam zasypia w swoim łóżeczku:tak::-).
Pozostało nam do września odpieluchować młodego,bo przedszkole nie przebiera z pampków.
No i pieję z dumy,bo mój najstarszy syn został wczoraj absolwentem liceum o profilu pożarniczym i ma świetne oceny(oprócz chemii i polskiego).Byłby czerwony pasek gdyby nie dwa przedmioty.Teraz zakuwa do matury.
No i udało mi się zarezerwować 2 tygodnie nad morzem w Dąbkach od 27 lipca.

Miłego dzionka!!!

wow Krysiu, same sukcesy :)))) super! morza zazdroszczę!:)

ale ryczałam jak ją zobaczyłam. potem nie chciała odejśc, ciągnęła do mnie, a ja się nawet nie odwróciłam, bo bym znowu ryczała. ehhhh, to hormony ;)

bietka, niedźwiedź dokładnie tak wygląda ;)

p.s. laskiiiiiiiiiiiiiii, jakie macie łóżeczka? bo mnie ten temat przerasta. miałam kupic w ikei, ale kosztuje 299, a zero bajerów typu wyjmowane szczebelki itp. może pokażecie mi linki do Waszych?

Ostatnia edycja:
reklama
anisiaj wybor lozeczka latwy nie jest hihi. a co z wozkiem? jaki kupujecie?

ja wlasnie robie obiadek zjemy i m mnie zawiezie z mala do galerii a on pojedzie na montaz i jak bedzie wracal to nas odbierze :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry