• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
6 mamo lubie wiosne lato wtedy warzywka owoce swieze :)))) mmmm juz sie truskawek i czeresni doczekac nie moge hihi:)
no i obowiazkowo na obiadek wiosenny hlas jajo mizeria i mlode ziemniaczki z koperkiem :)))))))

jestem w końcu ...
miałam randkę z deską do prasowania ;-):-)
mam ochotę na piwko ale nie chce mi się iść do sklepu :sorry:
od jutra zaczynają mi się obok juwenalia = syf, śpiewy pod oknem, mnóstwo pijanych studentów, chmura z grilli nad balkonem :-(:cool2: ehhhhhh........... będę się żaliła przez tydzień :eek::crazy:

nie smerfie milczy :/ :( ale wierzę że brak wiadomości to dobra wiadomość

bobo
będę miała wesoło :crazy: niestety za stara jestem żeby zrozumieć niektóre zachowania dzisiejszych studentów :cool:

bietka no tak juz nie te lata :-D

a ja dzis zje...alam laske w wc w galeri. poszlam do kibleka dla matek z dziecmi i inwalidow a tam zajete no to czekam a tam wychodzi mloda laska wypindrzona no to ja do niej ze to wc dla matek z dziecmi a ta do mnie z ryjem ze dla inwalidkow tez no to spojrzalam gdzie to iwalidztwo i zobaczylam...... ze lekko utyka na noge.... nosz kuzwa myslalam ze jej nakopie. wielce inwalide z siebie robila ....

reklama
bobo ludzie mają tupet... kiedyś byłam świadkiem jak dziewczyna przyjechała na randkę (ewidentnie- wypindrzona jak galerianka) do galerii i stanęła na miejscu gdzie powinien zaparkować samochód z wózkiem czyli dla samochodów z dziećmi - a ta kłóci się głupia z ochroniarzem że jest już późno i że dzieci nie przyjadą :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry